Træk
Tres Petit Vintage Shell Behind Ear Pendant fra STINE A Jewelry i Forgyldt-Sølv Sterling 925 Tres Petit Vintage Shell Behind Ear Pendant fra STINE A Jewelry i Forgyldt-Sølv Sterling 925
Tres Petit Vintage Shell Behind Ear Pendant fra STINE A Jewelry i Forgyldt-Sølv Sterling 925 Tres Petit Vintage Shell Behind Ear Pendant fra STINE A Jewelry i Forgyldt-Sølv Sterling 925

Tres Petit Vintage Shell Behind Ear Pendant

335,00 kr.
Brand:
STINE A Jewelry
Type:
Øreringe
Bemærk:
Pris pr. stk.
Bredde
6 mm.
Længde
240 mm.
Farve:
Guld farve
Materiale:
Forgyldt-Sølv Sterling 925
Varenummer:
10973

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis fragt og gaveindpakning

60 dages fuld returret

Beskrivelse

Bemærk, prisen er pr. stk.

Denne skønne lille behind-ear vedhæng i den tidløse vintage stil, med et shell i gyldent og glinsende forgyldt sølv, vil sætte prikken over i’et på den style, du vælger for dagen. 

Det fortryllende vedhæng prydes af en elegant kant af små hvide zirkoner, der fanger lyser og spreder en smuk glans. Det er et sandt kunstværk af elegance og stil. 

 

Tres Petit Vintage Shell Behind Ear Pendant fra Stine A er et unikt smykke, som er en hyldest til fortidens skønhed og nutidens raffinement. Den feminine og delikate shell i forgyldt sølv skaber en flot kontrast, der fanger øjer og tilføjer et strejf af tidløs elegance, uanset om du er stylet til fest eller til hverdagens gøremål. 

Den unikke behind-ear ørering, er en ørering som du sætter på en anden ørerings ørestik, så selve pendanten her har ikke en stik der skal igennem øret.
Hvis du ønsker en ørering der matcher, så søg endelig din nye ørering hos A-Hjort, vi har 17 forskellige brands at vælge imellem, så find lige den ørering der passer dig og mix den med Tres Petit Vintage Shell Behind-Ear Pendant fra Stine A. 

Størrelsen på vedhænget passer perfekt til tilføjelsen af et strejf glamour og kvindelig finesse, uanset om du bruger den til hverdag eller fest. Med en længde på 2,4 cm og en  bredde på 6 mm er dette smykke både iøjnefaldende og fint nok til at bæres dagligt. Det er et smukt tidløst tilbehør, der kan bæres alene for et enkelt udseende eller lag på lag med andre smykker for en mere dristig stil. 

Materialerne der er anvendt til dette smukke vedhæng, er af den fineste kvalitet, fremstillet af forgyldt 925 sterling sølv, med indlejrede zirkoner tilføjer en ekstra dimension af luksus og skønhed, til et i forvejen fortryllende smykke. 

Uanset om det gives som en gave til en, du elsker eller om du køber det til selvforkælelse, er dette vedhæng et udtryk for kærlighed, skønhed og æstetisk nydelse. Det er et tidløst smykke, der vil blive værdsat og beundret i mange år fremover og minde den der bærer det om den skønhed og finesse, det repræsenterer. 

Når du har fundet de smykker du vil have og du har bekræftet dit køb, så skal du ikke vente længe, for A-Hjort tilbyder lynhurtig levering.
Hvis du alligevel ikke er tilfreds med smykket, så tilbyder vi også 60 dages returret. 

Vi glæder os til at se, hvilke smykker du vælger, til at understrege din personlige stil.