Træk
Fam Love Ring fra Sistie i Sølv Sterling 925 Fam Love Ring fra Sistie i Sølv Sterling 925
Fam Love Ring fra Sistie i Sølv Sterling 925 Fam Love Ring fra Sistie i Sølv Sterling 925

Fam Love Ring

598,00 kr. 466,44 kr.
Brand:
Sistie
Type:
Ring
Justerbar:
Ja
Farve:
Sølv farve
Materiale:
Sølv Sterling 925
Varenummer:
6923

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis fragt og gaveindpakning

60 dages fuld returret

Beskrivelse

Med den smukke Fam Love ring fra Sistie kan du sprede kærliggeden til alle omkring dig på en unik og elegant måde. Denne enestående ring er ikke bare et smykke, det er en erklæring om kærlighed og forbindelse til dine nærmeste. Uanset om det er dine venner, din kæreste eller dine søde familie, vil denne ringe være et symbol på kærlighed, til dem. 

Denne fine ring fra Sistie er produceret i forgyldt 925 sterlingsølv, hvilket giver den en holdbarhed og et elegant udseende, som vil vare ved i mange år. Det er rå, men samtidigt et elegant design, som gør denne ring til det perfekte tilbehør til enhver lejlighed. Uanset om du bærer den alene som et statement smykke eller kombinere den med andre smykker fra Sistie eller andre brands, vil det tilføre dit outfit et strejf af personlighed og stil. 

Fam-kollektionen er til ære for Kærligheden og består af ringe og halskæder med indgraveringer af "LOVE", "MOM", og "DAD", så du rigtig kan vise, hvem du holder af.

Bestil Fam Love ringen i dag og få den leveret inden 1-2 hverdage, og det er endda helt gratis! Hvis ringen er en gave til en du holder af - så sørger vi for at pakke den rigtig fint ind helt gratis. Derudover tilbyder vi 60 dages fuld returret, så du kan være helt sikker på dit køb.