Træk
Xenia x Sistie 2nd Medium Ring fra Sistie 2nd i Rustfrit Stål Xenia x Sistie 2nd Medium Ring fra Sistie 2nd i Rustfrit Stål
Xenia x Sistie 2nd Medium Ring fra Sistie 2nd i Rustfrit Stål Xenia x Sistie 2nd Medium Ring fra Sistie 2nd i Rustfrit Stål

Xenia x Sistie 2nd Medium Ring

277,00 kr. 249,30 kr.
Brand:
Sistie 2nd
Type:
Ring
Farve:
Sølv farve
Materiale:
Rustfrit Stål
Varenummer:
11377

Leveringstid: 1-5 hverdage

Gratis fragt og gaveindpakning

60 dages fuld returret

Beskrivelse

Denne Xenia x Sistie 2nd ringen er designet med en bred detaljeret bølget overgang, som tilføjer elegance til ens outfit, og dette er uanset hvilken begivenhed du skal til eller til brug i hverdagen. Den er perfekt til at stacke med de andre smukke smykker og ringe fra kollektionen. Mix and match og skab dit helt eget udtryk! 

Ringene fås i størrelserne 51, 53 og 55 for at sikre en behagelig pasform til enhver finger. Derudover er ringene lavet af 100% recycled rustfrit stål og har en holdbar PVD-behandling, som gør dem ekstrem slidstærke mod klare sved, vand, fugt og parfume, og er derfor ekstremt holdbare.

Vi minder dig om at du altid har gratis fragt og hurtig levering hos A-Hjort - dermed får du også 60 dages returret. Se mere af Xenia-kollektionen eller udforsk hele brandet Sistie 2nd, og hvad de har at tilbyde hos A-Hjort.