Træk
Large Daylight earrings fra Pernille Corydon i Forgyldt-Sølv Sterling 925 Large Daylight earrings fra Pernille Corydon i Forgyldt-Sølv Sterling 925
Large Daylight earrings fra Pernille Corydon i Forgyldt-Sølv Sterling 925 Large Daylight earrings fra Pernille Corydon i Forgyldt-Sølv Sterling 925

Large Daylight earrings

549,00 kr.
Brand:
Pernille Corydon
Type:
Øreringe
Bredde
30 mm.
Farve:
Guld farve
Materiale:
Forgyldt-Sølv Sterling 925
Varenummer:
3260

Leveringstid: 1-5 hverdage

Gratis fragt og gaveindpakning

60 dages fuld returret

Beskrivelse

Opdag den fortryllende skønhed af de yndefulde og eftertragtede Large Daylight øreringe, der præsenterer en større variant af det elskede design. Disse ørestikkere udgør en del af den forfine og særdeles populære Daylight kollektion, der lader sig inspirere af lysets stråler og dets transformative kraft.

Daylight kollektionen hylder skønheden i lyset og dets evne til at forvandle og forny, hvilket afspejles i hvert eneste designelement. De Large Daylight øreringe er ikke blot et smykke, de er en hyldest til naturens skønhed og den magi, der opstår i mødet mellem lys og skygge.

For dem, der er betaget af Daylight kollektionen, er disse øreringe en fantastisk mulighed for at udtrykke deres kærlighed til lyset gennem smykker. Du kan med fordel mikse dine Large Daylight øreringe med andre fantastiske smykker fra kollektionen for at skabe et unikt og personligt udtryk, der afspejler din individuelle stil og æstetik.

Med en størrelse på 30 mm tilføjer de Large Daylight øreringe en sublim dimension til enhver påklædning. Uanset om du bærer dem til hverdag eller til særlige lejligheder, vil disse øreringe være et strålende udtryk for din stil og din beundring for lysets magi.