Træk
Vivienne Necklace fra Hultquist Copenhagen i Forgyldt-Sølv Sterling 925 Vivienne Necklace fra Hultquist Copenhagen i Forgyldt-Sølv Sterling 925
Vivienne Necklace fra Hultquist Copenhagen i Forgyldt-Sølv Sterling 925 Vivienne Necklace fra Hultquist Copenhagen i Forgyldt-Sølv Sterling 925

Vivienne Necklace

648,00 kr.
Brand:
Hultquist Copenhagen
Type:
Halskæde
Farve:
Guld farve
Materiale:
Forgyldt-Sølv Sterling 925
Varenummer:
11023

Leveringstid: 1-5 hverdage

Gratis fragt og gaveindpakning

60 dages fuld returret

Beskrivelse

Vivienne-halskæden er en forfinet tilføjelse til enhver smykkesamling. Den fusionerer tidløs elegance med et moderne twist, der fanger opmærksomheden. Den klassiske halskæde er ikke bare en simpel kæde; dens hammerslåede overflade tilføjer et unikt element af tekstur og dybde, hvilket giver den et raffineret og interessant udtryk.

Udført i 18K forgyldt sterlingsølv med en mikron og e-coating, kombinerer denne halskæde førsteklasses håndværk med holdbarhed og skønhed. Den gyldne finish tilføjer varme til enhver hudtone og komplimenterer en bred vifte af farver og stilarter.

Med dens justerbare længde på 38 + 5 cm tilbyder Vivienne-halskæden alsidighed, så den kan tilpasses forskellige outfits og anledninger. Den kan bæres alene som et smukt statement-stykke eller lag-på-lag med andre smykker for en personlig stil. Uanset om det er til dagligdags brug eller særlige lejligheder, vil Vivienne-halskæden være et pålideligt valg, der altid fuldender dit look med klasse og finesse.