Træk
Aya Necklace fra Hultquist Copenhagen i Forgyldt-Sølv Sterling 925 Aya Necklace fra Hultquist Copenhagen i Forgyldt-Sølv Sterling 925
Aya Necklace fra Hultquist Copenhagen i Forgyldt-Sølv Sterling 925 Aya Necklace fra Hultquist Copenhagen i Forgyldt-Sølv Sterling 925

Aya Necklace

748,00 kr.
Brand:
Hultquist Copenhagen
Type:
Halskæde
Farve:
Guld farve
Materiale:
Forgyldt-Sølv Sterling 925
Varenummer:
9445

Leveringstid: 1-5 hverdage

Gratis fragt og gaveindpakning

60 dages fuld returret

Beskrivelse

En smuk halskæde fra Hultquist Copenhagen, som er en hyldest til skønheden i naturen og blomsternes ynde. Halskæden har et smukt blomstersymbol, som fungerer som en poetisk påmindelse om vækst, fornyelse og skønhedens evige cyklus. 

Kæden er produceret i sterlingsølv, forgyldt med 18 karat fuld, som giver halskæden en glødende varme og elegance - derudover er der cubic zirconia-sten og ferskvandperlen tilføjer et strejf af luksus. 

Hultquist Copenhagen halskæden har en justerbar længde på 38 cm + 5 cm flex, som gør det muligt at tilpasse halskæden til enhver halsstørrelse og ethvert outfit.

Bær den som et symbol på naturlig skønhed og feminin styrke, og lad dens strålende skønhed lyse op i enhver situation. Kombiner halskæden med andre fantastiske kæder fra Hultquist Copenhagen eller med andre smykkebrands, som du kan finde hos A-Hjort. 

Bestil Aya necklace i dag og få den leveret gratis indenfor 1-2 hverdage - dermed er der 60 dages fuld returret, så du er sikker på dit køb.