Om os

Anne Hjort er stifter og medejer af A-Hjort. Det hele startede hjemme i kælderen hos Anne og hendes mand, Anders, tilbage i 2014.

Anne var på barsel og havde længe gået med drømmen om at starte en smykkevirksomhed med muligheden for at købe smykker fra flere danske brands - samlet på ét sted. At starte egen virksomhed lå ikke fjernt, da Annes mand Anders var selvstændig i forvejen.

Anne gik på jagt efter danske smykkedesignere som ville forhandles online, mens hendes mand byggede en online webshop og så gik det ellers stærkt. Parrets kælder blev forvandlet til en lille butik med showroom og den daglige drift af webshoppen. Ved indkørslen stod et skilt, så kunder kunne finde vej til A-Hjort. Her stod Anne selv for hele styringen af A-Hjort, indkøb af varer, den personlige betjening, pakning af ordrer og billeder til sociale medier og webshoppen. 

Den store passion og sans for nutidens smykker hos Anne blev startskuddet for A-Hjort, og efter få år var A-Hjort også til stede i udlandet. Hvad der egentligt skulle være et hobbyprojekt blev pludselig til en virksomhed og levevej. 

A-Hjort fik vokseværk og i 2018 overlod Anne sin store passion til Mikkel som skulle drive virksomheden videre, med Anne på sidelinjen. Mikkel er i dag direktør hos A-Hjort og fører virksomheden videre i den ånd det blev skabt på:

‘’Det er vigtigt for mig, at kunne kombinere moderigtige smykker, med nærværende kundeservice og en hurtig levering, som er det A-Hjort er bygget op omkring. Jeg ønsker at bevare det unikke hjertebarn A-Hjort er og drive forretningen videre i samme fodspor’’. 

Hos A-Hjort skal det være muligt for alle at finde og skabe sit eget personlige udtryk, uanset hvilken stilart man er til. Vi fokuserer særligt meget på at have markedets bedste kundeservice. 

Vi håber at du vil følge med i A-Hjorts univers og finder inspiration til, hvordan du kan kombinere forskellige smykker og det der passer netop til dig.