SAMIE - Det nye trendy unisex smykkebrand

Hvis du er på udkig efter smykker, der er både holdbare, vandafvisende og passer til din personlige stil, så er SAMIE det rette brand for dig. Med deres trendy og unisex smykkekollektion har de allerede vundet popularitet blandt den yngre generation.

SAMIE er et smykkebrand, der er designet til både drenge, herrer, mænd, piger og kvinder. SAMIE har fokus på at skabe smykker, der er holdbare, vandfaste og som kan modstå dagligdagens slitage. Smykkerne er lavet i rustfrit stål og 18kt guldbelagt rustfrit stål samtidig med at de også er vandfaste, nikkelfri og derfor kan tåle både vand, sved og parfume. De er ekstremt holdbare og modstandsdygtige overfor ridser og skrammer.

SAMIE inviterer unge fyre/drenge mellem 16-30 år ind i deres verden som med-designere, hvor de bliver en aktiv del af brandets identitet. De designer smykker med farverige perler, ædelsten og ferskvandsperler. Nogle designs er klassiske, mens andre er mere iøjnefaldende og eksperimenterende.

Den samlede kollektion af smykker repræsenterer en moderne og livsstilsorienteret tilgang til smykker. Ved at blande forskellige designs sammen kan man skabe sin helt egen unikke stil. Uanset om det er en elegant kombination af en ring og en halskæde, et statement-armbånd eller et par iøjnefaldende øreringe, er mulighederne uendelige.

SAMIE er det perfekte smykke brand til unge fyre, drenge eller mænd, som ønsker smykker, der er moderne, holdbare og kan tilpasses til deres personlige stil. Så tag et kig på SAMIE's smykkekollektion og skab din helt egen personlige stil i dag.