Mød medarbejderne ved A-Hjort - Karina

Denne måned skal I møde Karina som er vores uundværlige, dygtige salgs-og administrations medarbejder :-)

Karina står mere eller mindre for den daglige drift på lageret og i vores showroom med bl.a. bestilling af smykker, kundekontakt, returvarer samt plukke og pakke smykkerne til vores kunder.
Hun er super kundeserviceminded og gør altid det ekstra for at vores søde kunder altid får en god oplevelse både online, og når de besøger vores showroom :-)

I Karinas fritid bruger hun meget tid med dem, hun har kær, sin kæreste Simon, børnene Josefine på knap 7 år og Jonathan på 2,5 år samt resten af sin familie og venner.

Hun interesser sig rigtigt meget for smykker, så når der er tid til det, elsker hun at kunne slappe af med at være kreativ på hendes smykkeværksted eller tegne og male.
Bare det at kunne udfolde sig kreativt, er afslapning for hende.

Karinas yndlings citat:

"Alt kan lykkes, hvis viljen til at ville, er større end frygten for at fejle"

Karinas yndlings smykker fra A-Hjort:

Det er godt nok svært at vælge - jeg har jo mange mange yndlingssmykker...
Mine yndlyngs armbånd er fra Pernille Corydon, mine yndlingsøreringe er både fra Pico og Izabel Camille (her kunne jeg simpelthen ikke vælge... :-)) og min yndlingsring er fra Sistie.

De andre på kontoret fortæller: 

Karina er flittig og har et skarpt øje for smykker og dets finish. Hun er god til at kvalitetssikre ved pakkebordet - og giver altid gaveindpakningen et ekstra løft :-)