Izabel Camille's velgørenhed

Izabel Camille er meget mere end blot et dansk smykkebrand. 

De er et brand der kendetegner sig ved deres store fokus på velgørenhed og bæredygtighed.

Designeren Kamille Østergaard fortæller:

"Jeg har fokus på ideer og udvikling, både af kollektioner og koncepter til Izabel Camille, men også Charity projekter og bærerdygtighed er vigtige parametre i fremtidens Izabel Camille.
I Izabel Camille er vi selvfølgelige stolte og ydmyge over at så mange ønsker at købe vores smykker. Vi mener at det er vigtigt at give tilbage. Lige nu, beskæftiger vi rigtig mange Indere med at producere vores smykker - og giver dem en indtægtsmulighed på vores fabrik under velordnede forhold. Derudover er det vigtigt at hjælpe, hvor der virkelig er brug for hjælp."

I Indien er piger og kvinders vilkår stadig meget ringe. Har de ikke den vigtige familiære sikkerhed og netværk, vil risikoen for prostitution, dårlige ægteskaber eller et liv på gaden være en truende livsbetingelser for dem. Disse piger er fundet på gaden eller blevet bragt til børnehjemmet fordi deres forældre er døde og de ingen familie har. Det afgørende for at give disse piger de bedste chancer i livet, er trygge omgivelser med omsorgspersoner, ordentlig mad og uddannelse.

Køber du et smykke fra Izabelle Camille's  Charity Collection som består af de smukke SANIYA øreringe, SANIYA ørestikkere og SANIYA ring, donerer Izabelle Camille penge til et Indisk pige børnehjem i Jaipur.

Ved hver solgt smykke i denne serie donerer de:
1. et måltid
2. en skolebog
3. en donation til deres uddannelse

Her ved A-Hjort vil vi SÅ gerne bakke op omkring Izabel Camille's fantastiske velgørenhedsarbejde - og derfor forhandler vi naturligvis alle Charity kollektionens smykker.
Det varmer i vores hjerter når en fantastisk ildsjæl som Kamille Østergaard vil hjælpe andre - og vi håber sådan I også vil støtte op.

KH Anne 💘

Kamille Østergaard på et af hendes besøg på Indisk børnehjem.