Træk
Flowing Dreams Ring fra Pernille Corydon i Sølv Sterling 925 Flowing Dreams Ring fra Pernille Corydon i Sølv Sterling 925
Flowing Dreams Ring fra Pernille Corydon i Sølv Sterling 925 Flowing Dreams Ring fra Pernille Corydon i Sølv Sterling 925

Flowing Dreams Ring

549,00 kr.
Brand:
Pernille Corydon
Type:
Ring
Farve:
Sølv farve
Materiale:
Sølv Sterling 925
Varenummer:
13035

Leveringstid: 1-5 hverdage

Gratis fragt og gaveindpakning

60 dages fuld returret

Beskrivelse

Talentet for at indfange naturens skønhed og elegance i smykkekollektionerne, er kendetegnet ved Pernille Corydon.
Hendes seneste kreationer, som blandt andet den smukke Flowing Dreams Ring, er skabt med inspiration i naturen og den skønhed, den besidder.
Smykkerne er en hyldest til vandets flydende bevægelser, hvor hver eneste kurve og bølgende linje minder os om de rolige strømme, der findes i vandet, der løber i vandløb og floder.

Den, der beskuer ringen, kan ikke undgå at blive fanget af deres organiske form, hvor hver eneste detalje synes omhyggeligt udformet for at efterligne naturens perfekte skønhed. Det centrale hul i ringen giver et glimt af luftighed og åbenhed, som om man ser ned i det klare vand og dybe vand. Overfladen af Flowing Dreams Ring er designet på en måde, med et mønster, der nærmest hypnotiserer og fanger øjet i en strøm af bevægelse og liv.

Pernille Corydons valg af materialer til den smukke ring er også værd at bemærke. Hun foretrækker at arbejde med ædle metaller som sterlingsølv og forgyldt sterlingsølv, hvilket tilføjer en luksuriøs glans til hvert enkelt smykke. Den riflede, polerede overflade skaber en smuk kontrast og visuel interesse, der fanger lyset på en betagende måde.

Pernille Corydon går også meget op i bæredygtigheden, når hun designer og laver smykkerne, derfor er hendes smykker også et symbol på respekten for miljøet, hvilket betyder, at den der bærer smykker fra Pernille Corydon også tager et personligt valg, om at bidrage til bevarelsen af vores planet.
Genbrugssølv er et valg som Pernille Corydon har taget, men det betyder bestemt ikke, at der er gået på kompromis med kvalitet og smuk design. 

Når du vælger denne smukke Flowing Dreams Ring, så vælger du samtidig et smykke som kan styles på rigtig mange måder, til mange forskellige outfits.
Om du skal en tur i byen eller ind på kontoret, så kan ringen for eksempel mixes med et par fede øreringe eller en smuk halskæde.
Du behøver ikke kun vælge mellem de smukke smykker fra Pernille Corydon, hos A-Hjort har vi i alt 17 forskellige brands at vælge imellem. 

Så forkæl dig selv eller en du holder af, med denne smukke Flowing Dreams Ring fra Pernille Corydon. 

Når du har fundet de smykker, som skaber din personlige stil, så skal du huske, at A-Hjort tilbyder gratis fragt uanset hvor du bor og samtidig skynder vi os at pakke din ordre, så du får din pakke lynhurtigt. 

Hvis du har problemer med din ordre, eller du mangler inspiration til hvordan du kan sammensætte dine smykker, så kontakt vores kundeservice - de sidder klar til at hjælpe dig.

Tilgængelige i både sølv og forgyldt sølv,  findes i størrelserne 48, 50, 52, 54, 55, 57, 59 og 61.