Træk
Henny Necklace fra Maanesten i Forgyldt-Sølv Sterling 925 Henny Necklace fra Maanesten i Forgyldt-Sølv Sterling 925
Henny Necklace fra Maanesten i Forgyldt-Sølv Sterling 925 Henny Necklace fra Maanesten i Forgyldt-Sølv Sterling 925

Henny Necklace

945,00 kr. 756,00 kr.
Brand:
Maanesten
Type:
Halskæde
Farve:
Guld farve
Materiale:
Forgyldt-Sølv Sterling 925
Varenummer:
10264

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis fragt og gaveindpakning

60 dages fuld returret

Beskrivelse

Maanesten har denne smukke Henry-halskæde, som har en smuk amulette. Smykket er mere end blot et smykke - men er en kilde til positiv energi og harmoni. Det smukke vedhæng som følger med, har en stor ferskvandsperle, koraller og turkis udstråler det en følelse af varme og glæde, som minder solens stråler. 

Halskæden er fremstiller af kvalitetsmaterialer som er genanvendt sterlingsølv (925) eller belagt med 18 karat guld, samt de naturlige sten og perler, er dette smykke både smukt og meningsfuldt. Med en justerbar længde på 45 cm + 5 cm forlænget kæde, kan det tilpasses til at passe perfekt til enhver hals. Et symbol på skønhed, lykke og positivitet, der vil lyse op enhver dag.

Med halskædens længde, har du rig af mulighed for at kombinere halskæden med andre halskæder fra Maanesten eller andre smykkebrands som du kan finde hos A-Hjort. Du kan skabe et lag-på-lag udtryk. 

Hvis du bestiller den i dag, kan du få den leveret gratis indenfor 1-2 hverdage. Hvis du ikke er sikker på smykket falder i din smag, har du altså 60 dages fuld returret. Er det en gave? Så sørger vi for at pakke den rigtig fint ind helt gratis.