Træk
Figaros necklace fra Maanesten i Forgyldt-Sølv Sterling 925 Figaros necklace fra Maanesten i Forgyldt-Sølv Sterling 925
Figaros necklace fra Maanesten i Forgyldt-Sølv Sterling 925 Figaros necklace fra Maanesten i Forgyldt-Sølv Sterling 925

Figaros necklace

345,00 kr.
Brand:
Maanesten
Type:
Halskæde
Længde
550 mm.
Farve:
Guld farve
Materiale:
Forgyldt-Sølv Sterling 925
Varenummer:
4748

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis fragt og gaveindpakning

60 dages fuld returret

Beskrivelse

Her har du den enkle og smukke Figaros halskæde fra Maanesten, som er et basis tilbehør, som er perfekt til at komplementere og kombinere med andre fantastiske halskæder fra Maanesten. 

Halskæden er fremstillet af sterlingsølv, og er belagt med et blankpoleret finish af 18 karat guld - derfor udstråler denne halskæde et luksuriøst og elegant udtryk, som er tidsløst! Hvis du er til guld eller sølv smykker, så findes halskæden i dem begge. 

Derudover er halskæden en kortere style, og er kendt som Figaros choker necklace, og for dem som foretrækker en mere tætsiddende stil, så er denne halskæde perfekt til dig. Den har en længde på 55 cm, og er et ideelt valg til dig, som ønsker at tilføje et ekstra strejf af sofistikeret flair til ethvert outfit. Med halskædens længde kan den rolig kombineres med andre fantastiske halskæder fra Maanesten, eller fra andre smukke og populære brands som vi udbyder hos A-Hjort. 

Den smukke Figaros Necklace kan du få leveret indenfor 1-2 hverdage gratis, og du har 60 dages fuld returret. Hvis den fine halskæde er en gave, så sørger vi for at pakke den rigtig fint ind, helt gratis.