Træk
Caley Necklace With Leaf fra Izabel Camille i Sølv Sterling 925 Caley Necklace With Leaf fra Izabel Camille i Sølv Sterling 925
Caley Necklace With Leaf fra Izabel Camille i Sølv Sterling 925 Caley Necklace With Leaf fra Izabel Camille i Sølv Sterling 925

Caley Necklace With Leaf

693,00 kr.
Brand:
Izabel Camille
Type:
Halskæde
Farve:
Sølv farve
Materiale:
Sølv Sterling 925
Varenummer:
10043

Leveringstid: 1-5 hverdage

Gratis fragt og gaveindpakning

60 dages fuld returret

Beskrivelse

Den smukke Caley halskæde fra Izabel Camille med bladvedhæng, er en halskæde som fryder med elegance - Caley-kollektionen er en hyldest til naturen skønhed og finesse, hvilket afspejles i det elegante bladvedhæng.

Denne halskæde er ikke kun et smykke, det er et kunstværk, der udstråler en subtil elegance og raffinement. Den håndværksmæssige omhu og kvalitet sikrer, at dette smykke vil være en pålidelig ledsager, der kan bæres med stolthed og glæde i årevis. Uanset om det er til hverdag eller specielle lejligheder, vil denne halskæde tilføje et strejf af skønhed og charme til enhver outfit. Et udtryk for tidløs stil og sofistikeret elegance, der vil imponere og beundres af alle.

Kombiner det fine smykke med de andre smykker fra kollektion hos Izabel Camille eller kombiner det andre fantastiske smykkebrands, som du kan udforske hos A-Hjort.

Bestil den i dag og få gratis levering indenfor 1-2 hverdage og 60 dages returret.