Træk
Twisted Creoles fra Pernille Corydon i Sølv Sterling 925 Twisted Creoles fra Pernille Corydon i Sølv Sterling 925
Twisted Creoles fra Pernille Corydon i Sølv Sterling 925 Twisted Creoles fra Pernille Corydon i Sølv Sterling 925

Twisted Creoles

449,00 kr.
Brand:
Pernille Corydon
Type:
Øreringe
Diameter
30 mm.
Farve:
Sølv farve
Materiale:
Sølv Sterling 925
Varenummer:
9315

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis fragt og gaveindpakning

60 dages fuld returret

Beskrivelse

Pernille Corydon's smukke Twisted-smykker, så første gang dagens lys i 2012 og har siden da været en uadskillelig del af hendes kollektioner. Den seneste fortolkning af disse smykker er en fejring af deres tidløse enkelhed, men med et nutidigt tvist, der fanger opmærksomheden hos moderne kvinder verden over.

Med et flot håndværk med respekt for traditionerne og en sans for innovative designteknikker har Pernille Corydon endnu en gang skabt en serie af smykker der kan bruges til hverdag og fest.
Twisted Creoles vil uden tvivl pifte dit outfit op og fremhæve din personlige stil. 

Uanset om det drejer sig om en Twisted ring eller ørering, bærer hvert stykke smykke sin egen unikke karakter og udstråler en aura af tidløs elegance. Disse smykker går ud over blot at være accessories; de er med til at fremhæve din femininitet og samtidig tilføjer de et strejf af luksus til enhver lejlighed.

Om du giver Twisted Creoles fra Pernille Corydon til en du elsker, eller som en gave til dig selv, vil modtageren uden tvivl blive glad og bære øreringene med glæde.

De vil også gå godt sammen med nogle af smykkerne fra de andre brands som findes hos A-hjort. Det er kun fantasien der sætter grænserne.

Twisted Creoles fås både i sølv og forgyldt sølv.