Træk
Dream Catcher Hoops fra Pernille Corydon i Sølv Sterling 925 Dream Catcher Hoops fra Pernille Corydon i Sølv Sterling 925
Dream Catcher Hoops fra Pernille Corydon i Sølv Sterling 925 Dream Catcher Hoops fra Pernille Corydon i Sølv Sterling 925

Dream Catcher Hoops

499,00 kr. 374,25 kr.
Brand:
Pernille Corydon
Type:
Øreringe
Bredde
10 mm.
Diameter
15 mm.
Længde
42 mm.
Farve:
Sølv farve
Materiale:
Sølv Sterling 925
Varenummer:
9319

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis fragt og gaveindpakning

60 dages fuld returret

Beskrivelse

Dream Catcher Hoops fra Pernille Corydon, er navnet på denne smukke ørering, som er udsmykket med blå ædelsten som fanger øjet med den glitrende skønhed.
Den dybe blå safir fungerer som en smuk prisme, der spejler lys og farver og giver et unikt og bemærkelsesværdigt skær, uanset om du bærer den til hverdag eller til fest. 
Øreringen fra Pernille Corydon, kan næsten synes at danse i lyset, som fortæller de en historie som kun de få indviede kan forstå. 

De små blå ædelsten leder tankerne hen på den krystalklare sommerhimmel eller på den dybe rolige sø. Når man ser på øreringen, kan man næsten mærke den forfriskende brise fra havet eller høre bølgeskvulpene fra havet, der slår i land på de smukke hvide strande.
Den blå farve er et symbol på troen og tilliden til ens indre vejledning og er en påmindelse om at følge sine drømme, uanset hvor vanskeligt det synes. 

Dream Catcher Hoops er lavet i et tidløst elegant design, som pryder øret og understreget femininiteten, uanset om du er klar til en aften i byen eller skal i gang med hverdagens sysler. 

Den der bærer øreringen, bærer ikke kun en ørering, men bærer også et udtryk for den personlige stil og med de smukke hoops fra Pernille Corydon, er det kun fantasien der sætter grænsen for hvordan du vil style og mixe blandt de i alt 17 forskellige brands hos A-Hjort. 

Du behøver ikke vente længe på din pakke med dine nye smykker, da vi tilbyder lynhurtig levering. Hvis du mod forventning ikke er til smykkerne alligevel, får du 60 dages returret. 

Hvis du ønsker inspiration til hvad du kan mixe med Dream Catcher Hoopsene, så kontakt vores kundeservice, de sidder klar til at hjælpe dig.

Øreringene fås i enten sølv eller forgyldt sølv.