Træk
Aura Rose ring fra Pernille Corydon i Forgyldt-Sølv Sterling 925 Aura Rose ring fra Pernille Corydon i Forgyldt-Sølv Sterling 925
Aura Rose ring fra Pernille Corydon i Forgyldt-Sølv Sterling 925 Aura Rose ring fra Pernille Corydon i Forgyldt-Sølv Sterling 925

Aura Rose ring

549,00 kr.
Brand:
Pernille Corydon
Type:
Ring
Justerbar:
Ja
Farve:
Guld farve
Materiale:
Forgyldt-Sølv Sterling 925
Varenummer:
3228

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis fragt og gaveindpakning

60 dages fuld returret

Beskrivelse

Den smukke Aura Rose ring fra Pernille Corydon med rosefarvet chalcedony sten. Med sin rosafarvede chalcedonysten tilføjer den en subtil, men alligevel iøjenfaldende skønhed til enhver hånd. 

Et af de smukke træk ved Aura Rose ringen er dens enkelhed, og du kan bære den alene som et enkeltstående statement piece, som fanger opmærksomheden og understreger din personlige stil. Alternativt kan du matche og blande den med andre smykker fra Aura-kollektionen fra Pernille Corydon, for at skabe din helt personlige og unikke stil. 

Du kan matche og mikse den smukke Aura ring med de andre smykker fra Aura-kollektionen fra Pernille Corydon, eller bær den alene helt alene som et statement piece. 

Ringen er justerbar så størrelserne er i 52 og 55, derfor behøver du ikke at bekymre dig om at finde den perfekte pasform. Uanset om du foretrækker en løsere eller strammere pasform, kan du let tilpasse dine behov og præferencer. 

Gratis fragt og gaveindpakning med en leveringstid indenfor 1-2 dage - og 60 dages fuld returret, kan du roligt handle hos A-Hjort. Hvis du er i tvivl om størrelserne eller andet, står vores fantastiske kundeservice altid til rådighed for at vejlede og hjælpe dig.