Træk
Alba Necklace fra Pernille Corydon i Sølv Sterling 925 Alba Necklace fra Pernille Corydon i Sølv Sterling 925
Alba Necklace fra Pernille Corydon i Sølv Sterling 925 Alba Necklace fra Pernille Corydon i Sølv Sterling 925

Alba Necklace

549,00 kr.
Brand:
Pernille Corydon
Type:
Halskæde
Farve:
Sølv farve
Materiale:
Sølv Sterling 925
Varenummer:
8821

Leveringstid: 1-5 hverdage

Gratis fragt og gaveindpakning

60 dages fuld returret

Beskrivelse

Den fine chunky Alba halskæde fra Pernille Corydon er et statement-stykke, der ikke går ubemærket hen. Med dens imponerende udseende og robuste design tilføjer den øjeblikkeligt kant og personlighed til enhver påklædning.

Den alsidige natur gør det muligt at bære den alene for en minimalistisk elegance eller at mikse den med andre stilarter for at skabe et unikt udtryk, der afspejler din personlige stil. Halskæden giver dig et minimalistisk og løst udtryk, og du kan kombinere dem med andre halskæder fra Pernille Corydon, for at skabe et lag-på-lag udtryk. Gør det med andre halskæder fra Pernille Corydon eller med andre smykkebrands, som du kan udforske hos A-Hjort. 

Kædens chunky design og solide konstruktion gør den ideel til at bære som et selvstændigt stykke, der vil tiltrække opmærksomhed og beundring. Uanset om du går efter et casual eller mere formelt look, vil denne stilede kæde være det perfekte tilbehør til at fuldende din stil med en ekstra dosis attitude og flair.

Se det store udvalg af Pernille Corydon smykker eller populære smykkebrands hos A-Hjort. Du kan få halskæden leveret indenfor 1-2 hverdage gratis - og du har 60 dages returret, for at være helt sikker på dit.