Træk
Alexandra Choker fra Maanesten i Forgyldt-Sølv Sterling 925 Alexandra Choker fra Maanesten i Forgyldt-Sølv Sterling 925
Alexandra Choker fra Maanesten i Forgyldt-Sølv Sterling 925 Alexandra Choker fra Maanesten i Forgyldt-Sølv Sterling 925

Alexandra Choker

745,00 kr.
Brand:
Maanesten
Type:
Halskæde
Længde
1050 mm.
Farve:
Guld farve
Materiale:
Forgyldt-Sølv Sterling 925
Varenummer:
11829

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis fragt og gaveindpakning

60 dages fuld returret

Beskrivelse

Maanesten har den smukke Alexandra Choker, som er mere end bare et smykke; det er et statement smykke, som man må have en del af sin smykkesamling.  

Den mystiske choker tilføjer en følelse og udtryk af mystik og fortryllelse til ethvert outfit. Den dybe blå velour og månevedhænget med dets kyanit-øje skaber en magisk kontrast, der fanger øjet og skaber en aura af raffinement.

Den nutidige fortolkning af den klassiske choker giver et moderne twist, der udstråler stil og personlighed. Uanset om det er til hverdag eller specielle lejligheder, vil Alexandra Chokeren være det perfekte valg til at tilføje subtil dramatik og elegance til din stil. Alexandra chokeren er 105 cm og er fremstillet i forgyldt sterlingsølv (925). 

Chokeren er så enestående i sig selv, at den kan bære alene, men den kan også kombineres med andre smykker - udforsk mulighederne hos A-Hjort. Bestil den i dag og få den leveret indenfor 1-2 dage, og du har 60 dages fuld returret! Hvis det er en gave, sørger vi for at pakke den rigtig fint ind gratis.