Carré smykker

Historien om Carré er fyldt med store visioner og kærlighed til smukke ædelstene, men det er samtidig også en beretning om en utrættelig indsats for at gøre drøm til virkelighed.

Det begyndte alt sammen i 1991, hvor dansk/israelske Shiri Haugbøl startede det, der i dag kendes som Carré Jewellery.
Carré smykker er kendetegnet ved deres store lidenskab for og kærlighed til antikke smykketeknikker, kuriositeter, stærke personligheder og ikke mindst ædelstene med deres unikke fremtoning og smukke farver.

Relaterede sider

Carrés kollektion

Carré er den klassiske betegnelse for en sten med kvadratisk slibning. Den symboliserer smykkestenenes fremtrædende rolle i alle Carrés unikke design.

Ved A-Hjort elsker vi også de smukke ædelstene fra Carré og vi er specielt vilde med den blå Topas, den grønne Aventurine, sand Månestenen og den smukke rosa Quartz.

Derudover forhandler vi udvalgte ægte guld smykker samt den fantastiske Shield kollektion, som supplerer de smukke ædelstene rigtig flot.

Carrés materialer og farver

Vi har valgt at føre Carré smykker hvor de anvender sterling sølv 925. Derudover har A-Hjort deres smykker i 23 karat forgyldning og oxydering. Alle materialer overholder de strenge danske krav og testes løbende. Carré er medlem af Ædelmetalkontrollen i Danmark.
Ved A-Hjort har vi derudover udvalgt 7 smukke UNIKA ægte 10, 15 og 18 Karat guld med ægte ædelstens smykker fra Carré, som vi mener er smykker der kan holde for evigt og som er klassiske, tidsløse og feminine.

Carrés smykker findes i følgende materialer ved A-Hjort:
Sølv -sterling sølv 925
Forgyldt -sterling sølv 925 forgyldt med 23 karat guld
Oxyderet -sterling sølv 925 der oxyderes og dermed får en flot rustik og mørkere overflade
Guld - ægte guld i 10, 15 eller 18 karat
Rosaguld - ægte rosaguld i 15 karat

Carré anvender kun ÆGTE ædelstene i alle deres smykker!

 

A-Hjort anbefaler – Carré favoritter

1. Favoritsmykket fra Carré må være den smukke Ring Party w. Zirconias ring, som vi gerne mikser med den smukke Gilded Marvels ring.
2. Det smukke, feminine Pearl Jam armbånd skal også med på listen, og vi elsker at mikse det med nogle af de lækre Stine A armbånd.
3. De unikke, smukke og festlige Ear Party earring w. Emeralds skal bare med som en af vores favoritter, og vil gøre sig så smukke til ethvert outfit, især til festlige lejligheder.

Miks og match med Carré

Miks og match med Carré

Carré smykkerne, som vi har valgt at have her ved A-Hjort, kan smukt kombineres og mikses med hinanden på de fineste måder.
Derudover er det smukt at blande et af Pearl Jam armbåndene fra Carré med Stine A's smukke armbånd.
Det ser også lækkert ud med et Dyrberg/Kern ur og Fina ringen sat sammen med Shield ringen fra Carré.
Et andet fint miks er at have Ring Party w. Zirconias ringen på pegefingeren og Gilded Marvels ring på langefingeren.

Læs mere om miks og match muligheder på min blog: http://blog.a-hjort.dk