Materiale / farve:

  •  

Materiale / farve:

  •  

Euro-size / Størrelse:

  •  
Anton Bracelet

Anton Bracelet

A-Hjort

Listepris:
Du sparer:

  • Valgt varenummer: Kombinationen/varen findes desværre ikke. Du skal vælge en gyldig variant, for at tilføje til indkøbskurven.
  • Leveringstid: 1- 4 hverdage
  • Hjælp til størrelser? Se vores FAQ

A-Hjort's unikke Anton armbånd er designet af A-Hjort ejeren Anne Hjort Lund selv.
Armbåndet er i høj kvalitet med sterling sølv 925 eller med 1 micron 24 ct. forgyldning ovenpå Sterling sølv 925.
På armbåndet er der et smukt vedhæng med en zirkon i samt en lille stjerne sat lidt ved siden af.

Da Anne designede armbåndet var hun meget optaget af en måde man kunne minde sig selv om at være god ved sig selv og passe på sig selv i en travl og hektisk hverdag.

En sen aften støder hun for første gang på ordet CHI, som betyder livsenergi og som strømmer igennem alt: din krop, sjæl, ånd og alt i universet. - og herfra kom designet ligeså stille frem. Den lille zirkon i midten af vedhænget er symbolet på dig - og det rundt om er en tyk beskyttelseshinde fyldt med kærlighed, ro eller andet man selv ønsker at den skal fyldes op med.

At armbåndet netop kom til at hedde Anton er heller ikke tilfældigt.
Anne's yngste søn hedder nemlig Anton og har gået rigtig meget igennem i sine 3 første leveår - herunder brok, eksem, mælkeallergi og har også børnegigt.
For Anne er han symbolet på livsenergi - han er et livstykke med det største gåpåmod og livsglæde som dagligt minder hende om hvor skrøbeligt livet kan være og at man skal huske at leve i nuet og med kærligheden tæt omkring sig.

Størrelse: justerbart til str. 16 cm og 19 cm.

Vedhæng: 1x1 cm

Se mere på A-Hjort bloggen her