Sådan handler du hos A-Hjort

**Fra første klik på A-Hjort til modtagelse af din ordre, ønsker vi at gøre det så nemt, ligetil og lækkert som overhovedet muligt.**

Webshoppen har altid åbent, og du kan handle, når du ønsker. Når du har bestilt, modtager du altid, efter kort tid, en kvittering for modtagelse af din bestilling pr. email. Kvitteringen en notits om, at vi har modtaget din bestilling. 

Din bestilling vil derefter blive håndteret inden for få hverdage. 

Når din ordre er færdigbehandlet og pakket, vil du pr. email modtage en bekræftelse på at ordren er færdigbehandlet samt et tracking link, hvor du kan spore pakken. Din faktura vil efterfølgende blive tilsendt fra Klarna. Herefter overlades pakken til vores forsendelsespartner (GLS eller DAO), og du kan forvente at modtage varerne 1-2 døgn herefter. Du har naturligvis også mulighed for selv at hente din pakke på vores adresse i Odense C.

Ved alle handler tager A-Hjort forbehold for prisfejl, tastefejl, udsolgte eller udgåede varer, mistanke om svindel samt force majeure. Hvis et at af de nævnte forhold gør sig gældende, forbeholder vi os retten til helt eller delvist at annullere en handel. Skulle noget opstå i forbindelse med din ordre, vil vi selvfølgelig kontakte dig hurtigst muligt med henblik på at løse udfordringerne.