Gratis fragt (inkl. hjemmelevering) / Gratis gaveindpakning / Udvidet 90 dages fuld returret / Bedste kundeservice

Winberg smykker

Bag det eksklusive smykkebrand Winberg står den stilbevidste smykkedesigner af samme navn, Lea Winberg.

Det var kærlighed ved første blik, da Lea i en alder af 9 år, besøgte en lille perlebutik i København. Passionen voksede, og allerede som barn begyndte Lea at udforske sit kreative talent og blik for æstetiske smykker. 

En livslang drøm krydret med en passion for at skabe smukke og tidløse smykker til den moderne kvinde gav i 2012 liv til smykkefirmaet Winberg.

Når du køber de feminine smykker fra Winberg, er du garanteret kvalitet, omtanke og kreativitet på én gang. Designeren stræber efter det ypperste og går ikke på kompromis med hverken materialer eller design.

Giza Set w. earstud & back piece (Winberg)

Winberg - Øreringe - Sølv sterling 925

Filtrér Antal produkter:
  Luk og se resultatet Fjern alle filtre

  Antal produkter: 1

  • Vis kun tilbud?
  • Pris (fra / til)
   DKK

  Winbergs kollektion

  Lea Winberg er fascineret af håndværket og finder ro i den fordybelse, der følger med udformningen og bearbejdelsen af ædelmetaller. Med en uddannelse fra ædelmetallinien på Københavns Tekniske Skole og titlen som designteknolog har hun en solid forståelse for brugen af materialer i sine smykkedesign. Lea er betaget af mulighederne i ædelmetallerne, kontrasten mellem råmaterialerne og de grafiske former, som tilsammen skaber smukke og æstetisk indbydende smykker, der pirrer nysgerrigheden.
  Foruden materialernes høje kvalitet har Winberg fokus på arbejdsforhold og produktionsmetoder. I dag er en del af firmaets produktion rykket til Indien, hvor dygtige guldsmede udformer hver enkelt smykke i en høj kvalitet under ordnede forhold. På den måde er Winberg med til at sikre bedre arbejdsforhold og tage ansvar for produktionen. Selv sidder Lea også med metal mellem hænderne og arbejder på kollektionen i værkstedet på Værnedamsvej i København.

  Winberg materialer og farver

  Winberg anvender kun sterling sølv 925. Forgyldningerne er lavet af 18 karat guld. Alle materialer overholder de strenge danske krav og testes løbende. Winberg er medlem af Ædelmetalkontrollen i Danmark. Derudover anvender hun sorte zirkoner i nogle af sine designs.

  Winbergs smykker fås i følgende materialer:
  Sølv -sterling sølv 925
  Forgyldt -sterling sølv 925 forgyldt med 18 karat guld, enten med en mat overflade eller med en blank overflade.

  A-Hjort anbefaler - Winberg favoritter

  1. Vores helt klare favorit fra Winberg er hendes lækre og cool Totem ring. Den er unik i sit design og sidder rigtig flot på ens hånd samtidig med den er anderledes og kraftfuld.
  2. En anden af vores favoritter er hendes smukke, smukke Fang ørering. Den er super lækkert design og sidder så smukt opad ens øre.
  3. En fed detalje er hendes smukke Arrow Back Piece chain. Den er så smuk og kan sættes bagpå din egen ynglings ørestik for et super smukt look.

  Miks og match med Winberg

  At blande smykker fra Winberg er super fedt.
  Man kan blandt andet mikse de mere enkle ringe med en af de store statement ringe.
  Vi er også vilde med at blande Winbergs smykker med Stine A's 2 dots earring samt Pernille Corydons forskellige smykker - der er ingen begrænsninger. Kun ens egen fantasi bestemmer miks og match mulighederne.

  Læs mere om miks og match muligheder på min blog: http://blog.a-hjort.dk/