Von Lotzbeck smykker

Tidløse linjer vinder over flygtige trends, men smykkerne er stadig slående i deres enkelhed og kontrast. Skarpt og blødt, skinnende og mat, eksklusivt og personligt.

Guldsmed Marie von Lotzbeck har skabt smykker, siden hun var 9 år gammel og er nu bag brandet Von Lotzbeck smykker.

Navnet von Lotzbeck kan spores 1200 år tilbage i tiden fra en tysk adelig familie. Maries design inspireres af hendes families historie, og hun fletter fortiden med nutiden i rene, grafiske former.

Von Lotzbeck smykker repræsenterer moderne klassikere. Smykkerne symboliserer smukt både det klassiske, det yndefulde, det moderne og det feminine ved kvinden.

Relaterede sider

Von Lotzbeck image billede

Von Lotzbeck kollektion

Von Lotzbeck deler sin kollektion ind i del-kollektioner. I hver af disse findes halskæder, ringe, armbånd, øreringe og vedhæng.
Inspirationen til hendes kollektion finder hun i sine rejser og i sin familiehistorie. Noble smykkerne er f.eks. en moderne udgave af hendes families våbenskjold.
De stærke grafiske og geometriske former er inspireret af naturens elementer og af astronomi.

4 gange Puzzle ring samlet i et billede

Von Lotzbeck materialer og farver

Von Lotzbeck anvender kun 18 karat forgyldning, samt sterling sølv 925.
Alle materialer overholder de strenge danske krav og testes løbende. Von Lotzbeck er medlem af Ædelmetalkontrollen i Danmark.

Von Lotzbecks smykker fås i følgende materialer:
Sølv -sterling sølv 925
Polished silver - blankt sterling sølv 925
Forgyldt - 18 karat forgyldt sterling sølv 925
Sort sølv -sterling sølv 925, der oxyderes og får en sort overflade

image billede

A-Hjort anbefaler - Von Lotzbeck favoritter

  1. Absolut storfavoritten er Square Cluster ringen. En stensikker klassiker. Passer til alt og kan styles både op og ned. Skaber masser af opmærksomhed og selv den kedeligste bluse piftes op af sådan en smuk ring.
  2. Til alle festlige lejligheder har vi allerede besluttet, at Lash ørehængeren bliver en sikker favorit. Så smuk, nytænkende og stilfuld ørehænger!
  3. Globe Chain earring skal også med på vores favoritliste, da vi elsker en ørekæde, som er kombineret med en earcuff på denne elegante og festlige måde. Kombiner gerne med Globe necklaces, som er tidløse, klassiske smykker, der kan kombineres med alt.

image billede

Miks og match med Von Lotzbeck

Von Lotzbecks Globe kollektion mikses fantastisk sammen med deres Orbit kollektion. Tag f.eks. en orbit open ring, orbit earchains og miks disse med en globe necklace 3.
Alle Von Lotzbecks halskæder kan mikses på kryds og tværs. Prøv f.eks at mikse hendes nye Noble necklace med hendes globe necklace 5. Tilsæt gerne en enkel globe chain earring i det ene øre og en Orbit earstick eller earchain i det andet øre. Von Lotzbecks smykker er også gode at mikse med Pernille Corydons lækre smykker.

Læs mere om miks og match muligheder på min blog: http://blog.a-hjort.dk