Gratis fragt (inkl. hjemmelevering) / Gratis gaveindpakning / Udvidet 90 dages fuld returret / Bedste kundeservice

Stine A smykker

Stine A laver smykker, fordi hun ikke kan lade være. Smykkerne kombinerer hverdag med det luksuriøse, og fremhæver den skønhed, som kvinder i forvejen besidder.

Smykkerne er feminine med rå og klassiske undertoner. Stine A elsker at kombinere det feminine med andre udtryk – det æstetiske, det sensuelle og det humoristiske. Det er ofte i kontrasten og enkelthedens samspil, at smykket får liv.

Stine A elsker den egenskab, at smykkerne både giver mulighed for at underspille og overspille kundens stil. Begge egenskaber har sine fordele, og der skal så lidt til for at lege med sin stil i hverdagen.

Det vigtigste for Stine er, at smykket ikke blot er et tilbehør, men en afgørende faktor for kundens personlige udtryk.

Love Letter pendant (Stine A)

Stine A - Vedhæng - Forgyldt sterling sølv 925

Small Tiger Tooth pendant

Stine A - Vedhæng - Rhodineret

Filtrér Antal produkter:
  Luk og se resultatet Fjern alle filtre

  Antal produkter: 2

  • Vis kun tilbud?
  • Pris (fra / til)
   DKK
  Two big pearl earrings

  Stine A Jewelry kollektion

  Stine A arbejder ikke målrettet efter trends, men hun er altid på udkig efter ny inspiration. Ofte finder hun den ved at studere frontløberne i de internationale modeblade og lade sig inspirere derfra. Andre gange kommer inspirationen mere indirekte til hende. Det kan være en smuk knap på en bluse, en lille krummelure i et renæssancebygningsværk, eller hvad det nu måtte være, Stine møder på sin vej. Naturens elementer er også en stor inspirationskilde.
  Hendes smukke Dots kollektion, f.eks hendes Six Big Dots armbånd, er en af bestsellerne.

  4 i en billede

  Stine A Jewelry materialer og farver

  Stine A anvender kun sterling sølv 925, og hendes forgyldninger er lavet af 18 karat guld. Alle materialer overholder de strenge danske krav og testes løbende.
  Stine A er medlem af Ædelmetalkontrollen i Danmark. Stine A arbejder kun i ædelmetaller og -sten for at bevare den eksklusive kvalitet.

  Stine A’s smykker fås i følgende materialer:
  Forgyldt - sterling sølv 925 forgyldt med 18 karat guld
  Sort rhodineret sølv - sterling sølv 925 der lakeres på og får en mørk rustik overflade
  Sterling sølv 925 - rent mat sølv

  Derudover anvender Stine A smukke ædelstene blandt andet den hvide ædelsten zirkon.

  mix billede

  A-Hjort anbefaler - Stine A Jewelry favoritter

  1. Vores absolute favorit og must-have fra Stine A Jewelry er hendes fantastisk smukke 6 Big Dots armbånd - som du kan mikse bmed andre armbånd eller bære alene.
  2. 7 Dots earring er en smuk klassiker fra Stine A, som man kan bruge år efter år, og style både op og ned til hverdag eller fest.
  3. Dancing Chains Behind ear skal bare med på vores favoritliste, da jeg elsker nye måder at indtænke øreringe på. Vi er specielt vilde med denne ørering, da den passer til alt og giver det lille ekstra opmærksomhedskig på én, når man blander den smukt med andre øreringe.

  Miks og match med Stine A Jewelry

  Stine A’s smykker kan sættes sammen på kryds og tværs, så de kan ændre udtryk og design efter den person, som bærer det.
  Alle smykkerne er så fantastiske, så man har svært ved at udvælge sig få favoritter. Så er det godt, man kan blande og mikse dem alle! Og løbende indkøbe nye favoritter til samlingen. Miks gerne både materialer og design fra Stine A. Miks øreringe, halskæder, armbånd og ringe i alle designs - og du kan hver dag skabe dig et nyt look alt efter dit humør og dagens planer. Stine A Jewelrys smykker mikses også superflot med Pernille Corydons smykker.