Træk

Smykkesæt hos A-Hjort

Hos A-Hjort har vi sammensat en række lækre smykkesæt. Alle smykkesæt er nøje udvalgt, meget unikke og kombinerer en eller flere af de bedste danske smykkemærker. Alt dette får du til en skarp pris. Vi elsker at sammensætte de bedste designer smykke mærker, da det suverænt giver det mest trendy look. I vores smykkesæt finder du brands som Maanesten, Pernille Corydon, Enamel Copenhagen, Sistie, Izabel Camille og A-Hjorts egne smykker.

Anne Hjort har i øvrigt skrevet en blogpost om tankerne bag alle smykkesættene. 

Skarpe priser på dine yndlings smykkemærker

Favorable priser på dine favorit smykker! A-Hjort har gjort det nemt og samlet de hotteste smykkebrands og lækre smykke styles således du kan spare både tid og penge ved at købe de unikke sammensatte smykkesæt. Vi har handlet stort ind - og kombineret smykkesættene således, at du kan få den bedste pris på de bedst sælgende halskæder, øreringe, armbånd, fingerringe og accessories

Smykkesæt er den perfekte gave

Et smykkesæt er den perfekte gave til pigen eller kvinden som ønsker smykker, der passer sammen. Hos A-Hjort har vi samlet nogle af de bedst sælgende styles på tværs af brands og kombineret dem i de fedeste styles - og samlet dem i et smykkesæt, så du kan få en unik pris. Du kan derfor shoppe øreringe, halskæder, armbånd, fingerringe samt vedhæng, der passer perfekt til hinanden lige her. Vi elsker at mikse og matche og skabe unikke looks - som du kan købe til gave uanset om det er til mors dag, konfirmationsgave, julegave, valentinsdag eller noget helt femte. 

Lad dig inspirere af de fede mixes og matches 

Er du på udkig efter smykker som passer sammen? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos A-Hjort har vi samlet nogle helt unikke smykkesæt, hvor vi kombinerer danske designer brands og skaber de fedeste styles. Vi har de populære brands som Maanesten, Pernille Corydon, Enamel Copenhagen, Sistie, Izabel Camille, Pico samt A-Hjorts eget smykkebrand. Vi har helt sikkert smykker til dig uanset om du er til guld, forgyldt eller sølv smykker! Går du med et flot mix, som du ønsker at vi laver et smykkesæt omkring, så er du mere end velkommen til at kontakte os!