Træk

Er du sølvpige? Her er A-Hjort's sølvsmykker

Hos A-Hjort elsker vi sølvsmykker for deres skinnende udstråling, og vi forhandler en lang række smykker i sølv. Stort set alle sølv smykkerne er sterling sølv 925 og i allerhøjeste kvalitet. Hvis du er sølvpige, eller hvis du skal købe gave til en, der elsker sølv, så kan vi garantere dig for, at man hurtigt kan forelske sig i en eller flere af vores mange sølvsmykker! Læs lidt mere om sølv- og guldsmykker på A-Hjort's blog. Du kan også se alle vores guldsmykker her.

Brand

Produkttype

Farve

Materiale

Størrelser

Pris

899 produkter

De glinsende og luksuriøse sølvsmykker 

Hvis du er havnet på A-Hjorts side med det flotte udvalg af sølvsmykker, så gætter vi på, at du elsker smykker med glitrende sølv. Eller, måske har du trykket dig ind på sølv smykker på A-Hjort, fordi du skal finde den perfekte julegave, gave til fødselsdag eller sågar til en konfirmand. Uanset om den du har kært ønsker sig øreringe i sølv, halskæde i sølv, armbånd i sølv eller en ring i sølv - så er A-Hjort det helt rigtige sted!

Vi kan godt forstå, at man elsker at bære sølvsmykker. Det er vi selv ellevilde med! Sølv er et unikt metal og kan med dets ultra smukke, strålende og glinsende udstråling løfte dit udtryk til et endnu højere niveau. 

Hos A-Hjort kan du nemt og overskueligt gå på jagt efter de smukkeste og mest elegante sølvsmykker til enhver smag. Alle der elsker at smukkesere sig med sølv kan finde et sølvsmykke til deres look, uanset om man er sølv-pigen, der går efter det skinnende, feminine udtryk i sølv smykker, eller om man er mere til det rå og chunky look i smykker med sølv. Vi har det hele, så det er bare med at skynde dig på opdagelse i vores store sortiment af sølvsmykker. 

Strålende sølv øreringe 

Når man bærer sølv i sit fine, smukke og solbrune ansigt, er det glitrende i sølv smykket med til at give dig et elegant og afkølet look. Sølvøreringe kan dermed køle dig af, så der kommer en fin balance mellem de varme og farverige sommer farver samt det strålende ørepynt i sølv. Hos A-Hjort kan du forkæle dig selv med sølvøreringe i både små og store størrelser, og du kan både finde hoops i sølv, kæde øreringe i sølv, små uskyldige sølv ørestikkere eller strålende earcuffs. Shop dine næste sølvøreringe lige her og se foreksempelvis alle de forskellige sølv øreringe fra STINE A Jewelry, som du kan kombinere på utallige måder. 

De signifikante halskæder i sølv 

Sølvhalskæder er så iøjnefaldende, fordi sølvet skinner igennem og ligger fokus på halsen. Halskæder i sølv kan være super flotte at bærer i vinterperioden uden på din varme yndlingssweater eller ovenpå en højhalset langærmet trøje. Sølv belagte smykker på halsen, kan derfor være med til at understrege dit outfit og den personlige stil du har. Gå på jagt efter din favorit halskæde i sølv lige her

Sølv på sølv 

Vi er absolut vilde med alle sølvringe, og vi elsker at pynte vores hænder med fingerringe af sølv. Find lige præcis den sølv ring, der passer bedst til din stil og vælg mellem sølvringe i unikke former fra Maanesten, sølv ringe med ungdommelige udtryk fra Sistie, enkle og elegante ringe i sølv fra Pernille Corydon, skinnende og højtidelige sølvringe fra Izabel Camille eller find din næste sølv ring i gave fra Enamel Copenhagen, Carré, A-Hjort, Jane Kønig, eller vores andre populære smykke brands!

Kombinationen af flere smukke metaller 

Der ses en tydelig trend inden for sammensætningen af guld og sølvsmykker på én gang, og det vil vi hos A-Hjort gerne være med på! Du kan roligt mixe og matche dine ringe, armbånd, ankelkæder, halskæder og øreringe med både sølv og guld smykker, så du skaber dit helt eget unikke look. Find dine guldsmykker her.

Er du på udkig efter sølvsmykker på tilbud? Så se mere i vores online outlet lige her