Træk

Elsker du guldsmykker? Her er A-Hjort's smykker i guld

Hos A-Hjort forhandler vi en lang række smykker i guld. Smykkerne kan være guldbelagt sterling sølv 925, guldbelagt messing eller massiv ægte guld. Forskøn dig selv med guldsmykker i alle former, farver og størrelser - kun fantasien sætter grænser for, hvordan du kan kombinere dine guld smykker. Shop dit næste guldsmykke nedenfor, og læs mere om sølv- og guldsmykker på A-Hjort's blog. Du kan også se alle vores sølvsmykker her.

Brand

Produkttype

Farve

Materiale

Størrelser

Pris

1359 produkter

Du stråler i guldsmykker

Guld er essensen af luksuriøsitet. Det kan vi lige så godt være ærlige at sige. Guldsmykker kan bare noget helt særligt, fordi de udstråler noget guddommeligt og giver en speciel varme til dit look. De varme toner i guld smykker kan være med til at bringe glæde og lys til dit ansigt, dit håndled eller din hals, når du bærer guldbelagte øreringe, guldbelagte halskæder, guldbelagte ringe eller guldbelagte armbånd.  

Med gyldne smykker kan du let tilføje elegance og graciøsitet, hvis du står og skal til en stor festlig lejlighed som bryllup, konfirmation eller rund fødselsdag - men guldsmykker kan også kan også få dig til at stråle mere almindelige lejligheder, hvor du bærer smykker i guld på arbejde, på stranden til din bikini, med dine veninder på café eller hjemme ved dig selv. 

Eksperimenter med dine guld eller forgyldte øreringe 

På A-Hjort finder du utallige af forskelliges styles og trends indenfor guldøreringe. Når det gælder ørepynt i guld, råder vi dig derfor til at eksperimentere med alle mulige forskellige former, farver og størrelser, fordi sammensætningen af lige præcis de øreringe i guld, du kan lide, gør dit look helt unikt og personligt. Hvis du har flere huller i ørerne, kan det være super flot at bære mindre guld ørestikkere i de øverste huller og bære større hoops i guld eller guldbelagte kæde øreringe i de nederste huller. På den måde skaber du en super flot effekt med et gyldent touch. 

Strålende halskæder i guld og forgyldt

Guld halskæder er helt essentielle, fordi de er så markante, og fordi de bæres på halsen, som forbinder krop og ansigt. Når du tilføjer en guldhalskæde, reflekterer den mod solens lys, og du får derfor et helt naturligt og guddommeligt look. En halskæde i guld kan give dit outfit charme og varme, uanset om du er til de klassiske guldsmykker, eller om du hellere vil gå med de mere prangende guld accessories. Hos A-Hjort kan du finde de chunky guld halskæder, der tåler at stå alene til en enkel top og en blazer, men du kan også finde en perfekt, tynd guldbelagt halskæde, hvor du kan føje et guld vedhæng til, som det lyster.   

Tidsløse guldringe, tidsløse forgyldte fingerringe i gave 

“Put a ring on it” sagde den amerikanske sangerinde Beyoncé i sangen “Single Ladies”, og den frase har hun helt ret i. Der findes ikke noget bedre end at pynte sig selv med ringe og særligt ringe i guld. Jo, så skulle det lige være at få en guldring i gave fra en person, du holder af. Guldringe er perfekte at give som julegave, konfirmationsgave, fødselsdagsgave eller som valentinsgave, fordi guld er lig med eksklusivitet og luksuriøsitet. At give et guldsmykke i gave kan derfor være gavegiverens måde at udtrykke en helt ekstraordinær kærlighed på. Hos A-Hjort har du mulighed for at finde den perfekt ring i guld. Hvis du ikke kan bestemme dig for, på hvilken finger du skal bære din guldring, så er de justerbare fingerringe i guld perfekte til dig. Find lige præcis den guld ring, der passer bedst til din stil og vælg mellem guldringe i eventyrlige former fra Maanesten, guld ringe med energiske udtryk fra Sistie, enkle statement ringe i guld fra Pernille Corydon, glødende og luksuriøse guld fingerringe fra Izabel Camille eller find din næste guld ring i gave fra Jane Kønig, Enamel Copenhagen, STINE A Jewelry, Carré, A-Hjort eller vores andre populære smykke brands!

Kombinationen af flere smukke metaller 

Smykkemoden udtrykker en tydelig trend inden for sammensætningen af guld og sølvsmykker på én gang, og det vil vi hos A-Hjort gerne være med på! Du kan roligt mixe og matche dine ringe, armbånd, ankelkæder, halskæder og øreringe med både sølv og guld smykker, så du skaber dit helt eget unikke look. Find eksempelvis sølvsmykker her.

Er du på udkig efter guldsmykker / forgyldte smykker på tilbud? Så se mere i vores online outlet lige her!