RebekkaRebekka smykker

"I exist only with You. I am an untold secret. I am RebekkaRebekka"

RebekkaRebekka er et dansk smykkebrand med base i København. 
Mærket blev grundlagt i 2010 af designer Rebekka C. Nielsen og er siden vokset til en familievirksomhed, hvor Rebekka har fået sin tvillingesøster Camilla T. Nielsen som leder af Sales & PR.
RebekkaRebekka er blevet synonym på innovativt design og høj kvalitet. Hvert smykke er håndlavet og designet til at holde længe. 
Ved at kombinere et feminint, men alligevel råt udtryk med en stærk skandinavisk stemning, skaber Rebekka og Camilla unikke smykker til den moderne kvinde, der tror på styrken i enkelhed.

Relaterede sider

RebekkaRebekka kollektion

Rebekka laver helt nye smukke kollektioner 2 gange om året. Hun laver en kollektion til forår/sommer og en igen til efterår/vinter.
Vi har RebekkaRebekka SS16 kollektion Memories. Derudover har vi de fantastiske nye AW16 Untold Secrets samt SS17 Vivid Dreams smykker online og i butikken.
Untold Secrets er en utrolig smuk, unik kollektion, som er inspireret af de hemmeligheder vi alle bærer inde i os.
Vivid Dreams er inspireret af Rebekkas drømme og gemte fantasier.

"Secrets. Cherished by few and featured by many. A secret has its own life. It grows and prospers in the silence of the untold" - RebekkaRebekka

 

 

RebekkaRebekka materialer og farver

RebekkaRebekka smykker fås i følgende materialer:
Sølv -sterling sølv 925 med en naturlig mat, ikke behandlet overflade
Forgyldt -sterling sølv 925 forgyldt med 18 karat guld
Sort Rhodineret sølv -sterling sølv 925, der lakeres på og får en mørkere sort/grå overflade
Hvid Rhodineret sølv -sterling sølv 925, der lakeres på og får en sølvfarvet overflade

 

 

A-Hjort anbefaler - RebekkaRebekka favoritter

1. RebekkaRebekka ynglingssmykket må være deres smukke og tidløse Olivia halskæde, i kombination med deres ultra feminine Ruby ørestikkere.
2. Vi er SÅÅÅ vilde med Maya armbåndet som er super cool og i den typiske RebekkaRebekka stil.
3. Cassiopeia øreringene viser et mere smukt grafisk design med et festligt look perfekt til årets festlige lejligheder.

Miks og match med RebekkaRebekka

 RebekkaRebekka smykker har en ekstra kant og coolnes over sig som vi synes gør dem så fantastisk gode til at skabe et lækkert miks med nogle af vores andre fantastiske danske smykkebrands.
Vi er vilde med de uanede muligheder for miks og match af smykker, der er. Vi elsker at mikse RebekkaRebekka armbånd med Carré's smukke ædelstene armbånd eller Stine A's armbånd.
Miks meget gerne Molly ringen med flere Origami Petit ringe fra Zabel smykker eller sæt en Perrine ring eller Ines ring til også fra Zabel smykker.

Læs mere om miks og match muligheder på min blog: http://blog.a-hjort.dk