Træk

Plissé Copenhagen

Produkttype

Farve

Materiale

Størrelser

Pris

5 produkter

Plissé København er grundlagt af Tina Fohlmann i 2014. Modebranchens trends og høj kvalitet er karakteristika ved alle Plissé Copenhagen's smykker og hår accessories - ofte med et vrid af humor og personlighed, der adskiller mærket fra det klassiske 'rent' nordiske udseende.

Plissé Copenhagen kollektion

Plissé Copenhagen's smykker og tilbehør er inspireret af de legende former og ekspressive materialer, der blev brugt i 1970'erne. Deres fortolkning giver deres produkter et personligt præg, mens de holder øje med tidens trends.

Plissé Copenhagen materialer og farver

Plissé smykker er hovedsagelig udformet med 18 karat guld eller sølvbelagt på messing (forarbejdet) eller stål og er garanteret nikkelfri. Dette sikrer, at de opretholder en høj kvalitetsstandard og samtidig holder priser på et overkommeligt niveau.

Alle sten, der anvendes på smykkerne er udvalgte marmor-, turkissten, topazsten, Swarovski krystaller eller ferskvandsperler.
Vær opmærksom på, at visse varer er lavet med tynde udskårne materialer og derfor har stor sandsynlighed for skade, når de falder eller udsættes for grov håndtering.

Miks og match med Plissé Copenhagen

Miks gerne alle Plissé smykker på kryds og tværs. Eller miks dem med andre danske smykke brands fra websitet for dit helt eget look. Husk at shoppe løs i deres mange smukke hår accessories også!