Træk
Sheen ring fra Pernille Corydon i Sølv Sterling 925 Sheen ring fra Pernille Corydon i Sølv Sterling 925
Sheen ring fra Pernille Corydon i Sølv Sterling 925 Sheen ring fra Pernille Corydon i Sølv Sterling 925

Sheen ring

499,00 kr.
Brand:
Pernille Corydon
Type:
Ring
Justerbar:
Ja
Farve:
Sølv farve
Materiale:
Sølv Sterling 925
Varenummer:
3577

Leveringstid: 1-5 hverdage

Gratis fragt og gaveindpakning

60 dages fuld returret

Beskrivelse

Oplev den fortryllende skønhed og subtile elegance af Sheen-ringen, et delikat smykke, der fanger øjet med sine blanke overflader og enestående glans. Hver detalje af denne ring er omhyggeligt udformet for at skabe et smykke, der ikke kun tilføjer et strejf af raffinement til dit look, men også fungerer som et smukt samtaleemne.

Den glatte og skinnende overflade af Sheen-ringen fanger lyset på en unik måde, hvilket resulterer i en fortryllende refleksion, der tilføjer en ekstra dimension til dit udseende. Uanset om det er solens stråler eller det bløde gløden fra lamperne om aftenen, vil denne ring skinne og tiltrække opmærksomhed med sit subtile, men iøjnefaldende udtryk.

Hvis du er blevet forelsket i Sheen-ringen, vil du glæde dig over at vide, at Sheen-kollektionen ikke stopper der. Udforsk også Sheen-øreringe, ankelkæder og halskæder, der alle bærer den samme subtile skønhed og tidløse elegance som ringen. Uanset om du vælger at bære dem hver for sig eller kombinere dem for et mere gennemført look, vil Sheen-smykkerne uden tvivl tilføje et strejf af luksus til enhver lejlighed.

Sheen-ringen fås i størrelserne 52 og 55 og har desuden den fordel, at den er justerbar, så den passer perfekt til din finger. Med Sheen-ringen kan du føle dig som en ægte gudinde, der stråler med subtil skønhed og en aura af elegance.