Træk
Afterglow Pastel Anklet fra Pernille Corydon i Sølv Sterling 925 Afterglow Pastel Anklet fra Pernille Corydon i Sølv Sterling 925
Afterglow Pastel Anklet fra Pernille Corydon i Sølv Sterling 925 Afterglow Pastel Anklet fra Pernille Corydon i Sølv Sterling 925

Afterglow Pastel Anklet

499,00 kr. 349,30 kr.
Brand:
Pernille Corydon
Type:
Ankelkæde
Farve:
Sølv farve
Materiale:
Sølv Sterling 925
Varenummer:
3950

Leveringstid: 1-5 hverdage

Gratis fragt og gaveindpakning

60 dages fuld returret

Beskrivelse

A-Hjort er din port til en verden af fortryllende smykker fra nogle af de mest populære danske mærker. Et af de mest bemærkelsesværdige smykker, er den fortryllende "Afterglow" ankelkæde fra Pernille Corydon.

Når du lægger øjnene på denne ankelkæde, vil du straks blive fanget af dens finesse og elegance. Hver lille mønt og sten i de pastelfarvede nuancer tilføjer et strejf af sublim skønhed til dette stykke. Det er ikke bare en ankelkæde; det er et kunstværk, der er skabt til at fremhæve din personlige stil og tilføje et strejf af glamour til dine sommerdage.

Denne ankelkæde, der smyger sig omkring anklen, bringer tankerne hen på lette sommerbriser og varme solskinsdage. Det er et smykke, der ikke kun er designet til at blive båret, men til at blive beundret. Det tilføjer et strejf af elegance og skønhed til ethvert outfit, uanset om det er en afslappet dag på stranden eller en aften ude i byen.

Denne ankelkæde har justerbare størrelse.
Med en længde på 23-26 cm og muligheden for at justere den, kan du være sikker på, at den passer perfekt til din ankel. Dette sikrer ikke kun en behagelig pasform, men også at ankelkæden sidder præcis, hvor den skal, for at fremhæve din skønhed.

Men hvorfor stoppe der? Lad denne smukke ankelkæde være starten på din personlige smykkesamling. Kombinér den med andre ankelkæder fra Pernille Corydon eller udforsk de fantastiske smykker fra andre mærker, som du finder hos A-Hjort. Skab din egen unikke stil ved at blande og matche forskellige smykker og skab et look, der er helt dit eget.

Blandt de sten, der pryder denne fortryllende ankelkæde, finder du Rainbow Turmalin. Disse sten symboliserer glæde, lykke og balance og tilføjer en ekstra dimension af positiv energi til dette allerede strålende smykke. Det er mere end bare et stykke pynt; det er en kilde til glæde og positivitet i din hverdag.

Så lad denne "Afterglow" ankelkæde være din ledsager gennem sommerens eventyr. Lad dens skønhed og elegance følge dig, hvor end du går, og lad den minde dig om de lyse øjeblikke, du oplever undervejs. Med sin tidløse appel og fortryllende skønhed er denne ankelkæde mere end bare et smykke; det er et symbol på din egen unikke skønhed og styrke.