Pernille Corydon smykker

”Jeg ser nye muligheder og spændende former, hvorend jeg befinder mig. Trangen til at skabe har altid været en del af mig. Jeg finder min inspiration og begejstring i blandt andet arkitektur, møbler, mode, naturen – og i mennesker”

- Pernille Corydon

A-Hjort har hele udvalget og altid de nyeste kollektioner af Pernille Corydon smykker.

Pernille Corydon er født og opvokset i Kerteminde på Fyn. Hendes interesse for det kreative og skabende har fulgt hende hele livet. I 2008 startede hun selv op i Danmark med at designe og producere smykker.
Pernille Corydons smykker er kendetegnet ved deres skandinaviske enkelhed og geometriske former. Smykkerne er stilrene, feminine og tidløse.
Muligheden for at skabe og forme ens helt personlige udtryk med hendes smykker er uendelig og er populære ved kvinder i alle aldre.
Pernille mener, at livet skal leves og opleves, og hendes trang til at udforske og lege med nye former og farver er umættelig - og det er vi glade for her ved A-Hjort.
Så længe passionen lever, lever inspirationen og tilblivelsen af nye smukke smykker fra Pernilles hånd nemlig.

Vi er stolte over, vi sælger alle smykker fra Pernille Corydon!

Relaterede sider

shooting star earstick med monika

Pernille Corydons kollektion

Pernille Corydon inddeler hendes kollektion ind i del-kollektioner. Hver enkelt af disse kollektioner er inspireret af alle aspekter i livet, arkitektur og i naturen.
Pernille Corydon tager ofte billeder af arkitektoniske linjer, naturskønne snapshots eller simpelthen bare de aktuelle modetrends, der går forbi – hvorend i verden hun er. Derefter bliver de næsten øjeblikkeligt til små skitser på papir, som bliver brugt i den næste Pernille Corydon kollektion.
Hendes Brick kollektion er f.eks. inspireret af et landskab af marker, hun så ud af vinduet på en af hendes flyrejser til Holland. Crossed Ring og Facet Curved Ring er inspireret af Amsterdams mange kanaler.
Både Bangkok, Berlin, New York og København har en særlig plads i Pernille Corydons hjerte med deres særlige dynamik og velbevarede sjæle.

Udover Pernille Corydons 2 årlige kollektioner, så har hun også en smuk stjernetegnskollektion, som er skabt med inspiration fra himlen og stjernerne.


Dette er et billede af Brick kollektionen

Pernille Corydons materialer og farver

Pernille Corydons smykker er lavet af sterling sølv 925. Smykkerne overholder de danske lovkrav om afgivelsen af nikkel, cadmium, bly og kviksølv. Pernille Corydon er registreret forhandler og importør af smykkedele i ædle metaller. I henhold til dansk lovgivning bliver hun derfor kontrolleret af ædelmetalkontrollen, der sikrer at varerne er ægte.

Pernille Corydons smykker fås i følgende materialer:
Sølv -sterling sølv 925 med en naturlig ikke behandlet overflade
Forgyldt -sterling sølv 925 forgyldt med 18 karat guld
Oxyderet -sterling sølv 925 der oxyderes og dermed får en flot rustik og mørkere overflade
Rosa forgyldt -sterling sølv 925 med et fint lag af guld blandet med kobber
Rhodineret sølv -sterling sølv 925 der lakeres på og får en mørkere sort/grå overflade

Alle mørk-nuancerede ringe er formørket med rhodinering. Alle mørk-nuancerede halskæder, armbånd og øreringe er oxyderet for det mørke og rustikke look.
Derudover anvender hun zirkoner samt diamanter i hendes smykker.

Open Coin

A-Hjort anbefaler – Pernille Corydon favoritter

  1. Den smukke Brick ring er og bliver et musthave for alle Pernille Corydon fans - den er rustik, anderledes og samtidig smuk og feminin og vi elsker det unikke design.
  2. Den toplækre Entangled kollektion er en af vores favorit kollektioner, og her skal fremhæves Entangled ørestikkerne og Entangled ringen, som et super flot sæt - eller miks det f.eks. med Lulu Badullas Lucky ring eller Louise Kraghs Raw Diamond ring for et super smukt ringmiks.
  3. Cassiopeia halskæden er så smuk, feminin og vi elsker dens blinkende zirkoner, som afbilder Cassiopeia stjernehimlen.
  4. Hummingbird armbåndet er fint, feminint og kan både bæres alene eller sammen med andre lækre armbånd, hvor man skaber sit eget unikke miks med f.eks. Stine A's Candy bracelets eller et Dyrberg / Kern ur.
Miks af Pernille Corydon smykker

Miks og match med Pernille Corydon

Noget af det vi synes gør Pernille Corydons smykker til noget helt særligt, er muligheden for at mikse og matche helt frit indenfor både materiale, former og kollektioner. Der er ingen regler eller grænser for ens egen kreativitet!
Vi er også vilde med at blande Pernille Corydons smykker med f.eks Stine A Jewelry eller Louise Kraghs. Alt efter om man går efter det enkle, det rå eller det romantiske look – så kan man mikse Pernille Corydons smykker på en måde, så det passer netop hertil.
Miks gerne dine forgyldte fingerringe med dine rosa farvede øreringe og fingerringe – og også gerne korte og lange halskæder med forskellige former og farver. Eller lav et lækkert armbånd miks med f.eks. Hummingbird og Lucky Eye armbåndet.

Læs mere om miks og match muligheder på min blog: http://blog.a-hjort.dk

Se også mine bedste bud på Pernille Corydon tilbud og på Pernille Corydon julegaver.