Hvorfor handle hos A-Hjort?

Køb trygt årets julegaver ved A-Hjort allerede nu

Køb trygt årets julegaver ved A-Hjort allerede nu :-)
Alle bestillinger fra d. 12 oktober kan byttes eller returneres fra nu og helt frem til d. 31 Januar 2018!

Hvis du vælger at handle ved A-Hjort butik og webshop får du altid

  • Fuld returret i 30 dage
  • Hurtig levering
  • 100% sikker betaling
  • Gratis fragt
  • Gratis gaveindpakning
  • Vi skriver gerne personlig hilsen på fint kort
  • Smuk emballage
  • God, personlig kundeservice
  • Vi ombytter eller returnerer altid hurtigt og nemt - ganske gratis!

Hurtig levering og gratis forsendelse samt returnering

Vi sender dine smykker nænsomt og hurtigt med GLS. Inkl. tracking og forsikring. Vi leverer til din selvvalgte pakkeboks, så du kan hente pakken hvor og hvornår det passer dig.

Ved A-Hjort leverer vi ikke bare smykker men også lækker indpakning og emballage, da vi gerne vil have at hele salgsoplevelsen skal blive så god som overhovedet muligt. Vi leverer altid smykker i de originale smykkeæsker. Derefter pakkes disse forsigtigt og nænsomt ind i silkekardus. Er det 1-2 æsker sendes de i en flot hvid plastikkuvert. Er der flere æsker sendes de i en fin hvid A-Hjort æske.

Ved A-Hjort gør vi alt for at din ordre skal komme så hurtigt som muligt frem til dig. Vi forsøger altid at få din ordre afsted samme hverdag, hvis ordren lægges inden kl 14.30. Er det smykke du har bestilt ikke på lager, kan der dog gå 2-3 hverdage før levering ved dig. Vi tager forbehold for forsinkelse fra GLS.

Du har også altid mulighed for selv at hente din pakke i vores butik i Odense M.

Hvis du ønsker at ombytte, har været uheldig med en reklamation eller blot returnere et smykke så send os blot en email på sales.dk@a-hjort.com så sender vi hurtigst muligt en GLS returlabel ganske gratis.

Gratis gaveindpakning

Alle smykker fra A-Hjort leveres naturligvis i fine originale smykkeæsker. Vi pakker gerne smykkerne smukt ind som gave. Vi kan også skrive små personlige hilsner til gaven. Du skal blot skrive til gave i kommentarfeltet ved checkout, samt skrive en evt. hilsen du vil have stående på det vedlagte kort.

Vi har topanmeldelser fra vores kunder

Vil du se hvad vores kunder synes om at handle hos A-Hjort? Se vores anmeldelser på Trustpilot her.