BEMÆRK: A-Hjort holder ferielukket i uge 30

Maanesten smykker

Maanesten skaber smykker, som komplimenterer den individuelle pige/kvinde og giver hende et sofistikeret udtryk, som følger tidens trends.

Smykkedesigner Lotte Venø Callesen er kvinden bag Maanesten og har designet trendsættende smykker i næsten 10 år. Med Maanesten har hun skabt en stil, der former sig efter tidens ånd og med et udtryk der kan bæres med lethed.

Maanestens smykker har et unikt udtryk, med deres sans for detaljer på det enkelte smykke, den fine forarbejdning og deres evne ved Maanesten til at kunne balancere nutidens tendenser på en yndefuld måde.

Relaterede sider

Maanesten kollektion

Maanesten laver 2 årlige kollektioner, men de fleste af deres smykker varer sæson efter sæson og bliver kun smukkere med tiden.
Maanesten designer alle deres smykker i Danmark og forarbejdelsen foregår i den indiske by Jaipur, hvor de har deres egne sølv- og guldsmede. Det er den kombination af design og håndværk, som gør det muligt for Maanesten at tilbyde høj kvalitet til en rigtig god pris.

Maanesten materialer og farver

Maanesten smykker er lavet af sterling sølv 925. Smykkerne overholder de danske lovkrav om afgivelsen af nikkel, cadmium, bly og kviksølv. Enamel Copenhagen er registreret forhandler og importør af smykkedele i ædle metaller. I henhold til dansk lovgivning bliver hun derfor kontrolleret af ædelmetalkontrollen, der sikrer at varerne er ægte.

Maanesten Copenhagens smykker fås i følgende materialer:
Sølv -sterling sølv 925 med en naturlig ikke behandlet overflade
Forgyldt -sterling sølv 925 forgyldt med 18 karat guld.

Derudover anvender Maanesten mange halvædelstene i mange af deres designs.

A-Hjort anbefaler - Maanesten favoritter

1. Vi er helt vilde med alle smykkerne fra Maanestens Reef kollektion med det cool hammerbankede overflade. Cliff ring fra den kollektion er et must have!
2. Et andet musthave fra Reef kollektionen er Bourne armbåndet.
3. Maanesten har de fiineste kirsebær med rosa coral med i flere af deres designs. Her er Cherry earsticks det perfekte valg.

Miks og match med Maanesten

Miks gerne mange af de forskellige mere cool og rå smykker fra Maanesten med deres feminine styles.
Det er i selve mikset af Maanesten smykkerne at det helt fantastiske og unikke udtryk virkelig kommer til sin ret.
Vi elsker også at mikse deres cool chunky ringe og halskæder med 2-3 af deres fine, tynde armbånd for et lækkert look.