Gratis fragt (inkl. hjemmelevering) / Gratis gaveindpakning / 90 dages fuld returret / Bedste kundeservice

Lulu smykker

"We believe good design always starts with an interesting idea. Thats why all our designs tell a story." - Lulu Badulla

Lulu Copenhagen er et hot dansk smykkebrand bestående af designerduoen og ægteparret Rasmus og Anja, hvor minimalisme og skarpt design mikses med et lækkert nytænkende feminint udtryk og en spændende historie.

Dansk designtradition møder Paris. "Vi er meget inspirerede af den kvalitet og det fantastiske håndværk de store modehuse i Paris står for." - Lulu Badulla

A-Hjort er så stolte over at sælge alle smykker fra Lulu!

Invisible ring (Lulu Badulla)

Lulu Badulla - Ring - Forgyldt sterling sølv 925 - 54 eurosize

Secret necklace (Lulu Badulla)

Lulu Badulla - Halskæde - Sølv sterling 925 - Justerbar

Filtrér Antal produkter:
  Luk og se resultatet Fjern alle filtre

  Antal produkter: 2

  • Vis kun tilbud?
  • Pris (fra / til)
   DKK

  Lulu kollektion

  "Every release we do, is its own collection. We believe that every design should tell its own story and live its own life. This is the simple rationale for why we don’t do collections." - Lulu Copenhagen
  Lulu arbejder ikke i kollektioner. I stedet er der fokus på hvert enkelt design, som er sin egen kollektion. Hvert smykke har sin egen spændende fortælling, og hver gang der er en ny historie at fortælle kommer der et nyt unikt smykke ud af den.
  Lulu laver smukke minimalistiske smykker, som har et feminint touch med karakter og personlighed.
  Nye lækre grafiske linjer mikses med begreber som kærlighed, planeter, redskaber og vores DNA!

  Lulu materialer og farver

  Lulu Copenhagen anvender kun sterling sølv 925, og deres forgyldninger er lavet af 18 karat guld med særlig høj kvalitet, da de belægges med op til 2-3 micron. Alle materialer overholder de strenge danske krav og testes løbende. Lulu er medlem af Ædelmetalkontrollen i Danmark og de arbejder kun med ædelmetaller for at bevare den eksklusive kvalitet.

  Lulu smykker fås i følgende materialer:
  Sølv -sterling sølv 925 med en blank eller mat overflade.
  Forgyldt -sterling sølv 925 forgyldt med 18 karat guld med en blank eller mat overflade. 2-3 micron.
  Rhodineret sølv -sterling sølv 925 der lakeres på og får en mørkere sort/grå overflade. 

  A-Hjort anbefaler – Lulu favoritter

  1. Vores storfavorit fra Lulu Badulla er deres unikke Robin ørestik. Det er deres statement ørestikker og et musthave for alle Lulu Badulla fans. Den er nytænkende både i design og måden du bær den på.
  2. Marilyn halskæden har simpelthen så smukt et design. Selve vedhænget er formet som en rigtig facetslebet diamant i 3D effekt - så fedt fundet på! Den er supercool også at mikse med Mountains halskæden.
  3. Blink ring er en smuk klassisk ring men med et moderne udtryk. Da vi elsker en ring, der kan holde mange sæsoner, men samtidig er feminin og cool i sit design, skal denne ring også med på vores favoritliste.
  4. Mountains halskæden er symbolet på en masse små bjerge, der ligger smukt lige ved din hals. Den er virkelig rå, cool og feminin på samme tid! Den er bland t andet så fin at ligge udenpå ens rullekravebluse for et rigtig lækkert look.
  Miks af Lulu Badulla smykker

  Miks og match med Lulu

  Lulu copenhagens smykker er geniale til at mikse og matche med hinanden. Alle smykkerne er så fantastiske, så man har svært ved at udvælge sig få favoritter. Så er det godt, man kan blande og mikse dem alle! Og løbende indkøbe nye favoritter til samlingen. Miks gerne både materialer og design fra Lulu. Deres minimalisme gør, at de også sagtens kan kombineres med nogle af de andre designere fra webshoppen. Miks f.eks. Lulus Marilyn halskæde med en kortere halskæde som f.eks. Stine A's 3 Dots necklace. Et andet lækkert miks er deres egen Robin ørestik sæt dem sammen med de toplækre Tools ørestikkere.

  Læs mere om miks og match muligheder på min blog: http://blog.a-hjort.dk/