Gratis fragt (inkl. hjemmelevering) / Gratis gaveindpakning / Udvidet 90 dages fuld returret / Bedste kundeservice

Louise Kragh smykker

"All of our jewelry is handmade in Denmark. We are focused on being close to the production. We make unique jewelry and this requires us to be included in the entire process. From the first ideas to the actual making of the jewelry. We have rolled so many pearls - and we still do."

- Louise Kragh

Louise Kragh startede med at designe og producere håndlavede porcelænssmykker i sit eget værksted i 2004. Alle smykkerne er håndlavede og porcelænskuglerne er håndtrillede, glaserede og brændt i Danmark på eget værksted.  Louise Kraghs varemærke er at blande den hårde porcelæn med en feminin og enkel blødhed.

Louise Kraghs smykker er enkle, tidløse og feminine. De har deres helt egen udstråling og er indbegrebet af nordisk stil, når det er bedst. Et af porcelænets karakteristika er den levende og krakelerende overflade, som efter brug træder tydeligere frem og giver ens Louise Kragh smykke endnu mere personlighed.

Calla bracelet Dark Purple

Louise Kragh - Armbånd - Forgyldt sterling sølv 925 - Justérbar

Filtrér Antal produkter:
  Luk og se resultatet Fjern alle filtre

  Antal produkter: 1

  • Vis kun tilbud?
  • Pris (fra / til)
   DKK
  Louise Kragh pearl making

  Louise Kragh kollektion

  Louise Kragh deler sin kollektion ind i del-kollektioner. I hver af disse ”del-kollektioner” findes øreringe, halskæder, fingerringe og armbånd.
  Karakteristisk for dem alle er hendes brug af porcelæn. Enten i form af fine perler, eller særlige dots. De unikke glasurer til farverne på disse er lavet på Louise Kraghs eget værksted, og hvert porcelæn får en stoflighed og blødhed, som gør smykket feminint. Med tiden vil du kunne ane krakeleringer i overfladen, som opstår under brændningen. Dette giver smykket personlig karakter.

  LK mix billeder

  Louise Kragh materialer og farver

  Louise Kragh anvender kun sterling sølv 925, og alle hendes 24 karat forgyldninger, sort rhodinering, og oxydering er lavet i Danmark. Alle materialer overholder de strenge danske krav og testes løbende. Louise Kragh er medlem af Ædelmetalkontrollen i Danmark.

  Louise Kraghs smykker findes i følgende materialer:
  Sølv -sterling sølv 925
  Forgyldt -sterling sølv 925 forgyldt med 24 karat guld

  Louise Kragh laver forskellige farver til porcelænet. Hun har de fineste unikke farver, som hun hver sæson opdaterer til årstidernes skiften.

  LK image billede

  A-Hjort anbefaler - Louise Kragh favoritter

  1. Vores helt sikre top favorit er hendes smukke Baroque earrings som er så feminin og unik.
  2. En anden af vores favoritter er hendes Enamel O- ring - den er simpelthen så unik i designet med dens snoede bløde feminine kurver.
  3. Compass necklace fra Louise Kragh er bare SÅ fantastisk og feminin.
  LK image billede

  Miks og match med Louise Kragh

  At blande smykker fra Louise Kragh er super fedt. Man kan blande hendes farver på kryds og tværs. Vi elsker at sætte hendes smukke porcelænsfarver sammen på et utal af forskellige måder. At mikse halskæder i tyrkis med ring i en lækker coral feks.

  Vi er også vilde med at blande Pernille Corydon og Louise Kraghs smykker - der er ingen begrænsninger. Kun ens egen fantasi bestemmer miks og match mulighederne.

  Læs mere om miks og match muligheder på min blog: http://blog.a-hjort.dk/