Gratis fragt (inkl. hjemmelevering) / Gratis gaveindpakning / Udvidet 90 dages fuld returret / Bedste kundeservice

Kranz og Ziegler smykker

"Hos Kranz & Ziegler er vi addicted to jewellery og vores filosofi er at designe og fremstille smykker med et fashion statement"

- Kranz & Ziegler

I 2003 startede det danske smykkebrand Kranz & Ziegler med at lave smykker. 

Siden da har de hele tiden formået at udvikle sig og følge med tidens trends og har skabt et brand, der nu sælges i mere end 10 lande verden over.

For Kranz & Ziegler er det vigtigste at skabe moderigtige smykker som alle kan forholde sig til og bruge. 

Brandet elsker at mikse og hylde det skønne, feminine med et mere råt og cool udtryk.

Ved A-Hjort har vi valgt at føre deres egne fashion smykker, men samtidig har vi valgt at få hele Stine Bramsens nye kollektion, som er smykker vi mener er fuldstændig A-Hjort must-have smykker.

De er ultra feminine og smukke hver og et af Stines design, og samtidig kan hendes smykker med lethed mikses med vores andre smykkebrands.

Filtrér Antal produkter:
  Luk og se resultatet Fjern alle filtre

  Antal produkter: 0

  • Pris (fra / til)
   DKK

  Kranz & Ziegler kollektion

  Ved A-Hjort har vi valgt at føre et utrolig lækkert udvalg af Kranz & Ziegler smykker - ikke ud fra deres årlige kollektioner, men ud fra hvilke smykker vi synes passer perfekt til A-Hjort smykke universet.
  Vi har nøje udvalgt de feminine, tidløse smykker i lækre designs fra Kranz & Ziegler og så har vi derudover forelsket os hovedkulds i hele Stine Bramsens fantastiske kollektion.  Kranz & Ziegler materialer og farver

  Kranz & Zieglers smykker findes i følgende materialer:
  Sølv -sterling sølv 925
  Forgyldt -sterling sølv 925 forgyldt med 24 karat guld

  Derudover anvender de ædelstene til deres Stjernetegnsvedhæng samt ægte zirkoner og sandmånesten i mange af deres designs.

   

  A-Hjort anbefaler – Kranz & Ziegler favoritter

  1. Vores absolutte favorit smykke fra Kranz og Ziegler må være de smukke Chain & Coin earrings w. zircons. Absolutte perfekt statement øreringe.
  2. En anden af vores favoritter er den smukke feminine broche fra Stine Bramsen
  3. Til sidst skal den smukke Moonstone ring w. zircon med på listen. Den er så feminin og fantastisk at børe både alene og med andre ringe.

  Miks og match med Kranz & Ziegler

   Ved A-Hjort elsker vi at mikse flere forskellige halskæder sammen, og netop Kranz & Zieglers halskæder er oplagte hertil, da de findes i forskellige længder. Miks dem også gerne med de mere cool og rå halskæder fra Stine A.
  Bemærk også at man kan mikse flere af halskæderne med matchende øreringe og armbånd. Det er nogle virkelig smukke smykkesæt man kan skabe sammen.
  Sæt gerne Stine Bramsens Coin necklace w. 57 pendant sammen med de smukke matchende 2 Piece earrings w. 57 til - utrolig smukt sæt som også er oplagt som gave!

  Læs mere om miks og match muligheder på min blog: http://blog.a-hjort.dk