JEWLSCPH smykker

"Smykker er fantastiske - de drager, fascinerer og så kommunikerer de helt vildt meget om dig og understreger din personlighed."

- Mai Manniche, ejer af JEWLSCPH

Siden Mai Manniche's barndom har hun været dybt fascineret af ædelsten, ædelmetaller og smykker - en fascination hun siden hen har gjort til hendes levevej via Jewlscph.
Mai Manniches passion for smykkedesign er båret af en passion for de lækre materialer, ædelsten og kærligheden til selvsamme, samt kærligheden til den kvinde der skal bære smykket. 
Jewlscph smykker er i en super kvalitet med kun ægte materialer og ædelsten - det er helt afgørende for smykkets skønhed og holdbarhed - så du kan smykke dig med det igen og igen.

 

Relaterede sider

JEWLSCPH kollektion

Mai Manniche arbejder løbende med nye smukke kollektioner med ædelstene og skønne designs.
Her ved A-Hjort har vi valgt et eksklusivt udvalg af hendes Pearly, Pure Drop, Glory og Enchanted kollektioner.JEWLSCPH materialer og farver

Jewlscph anvender kun sterling sølv 925, samt sterling sølv belagt med 24 karat forgyldning og sort rhodinering. Alle materialer overholder de strenge danske krav og testes løbende. Jewlscph er medlem af Ædelmetalkontrollen i Danmark.

JEWLSCPH smykker fås i følgende materialer:
Sølv -sterling sølv 925
Forgyldt -sterling sølv 925 forgyldt med 24 karat guld
Sort rhodineret sølv -sterling sølv 925 der lakeres på og får en mørkere sort/grå overflade

A-Hjort anbefaler – JEWLSCPH favoritter

1. Favoritsmykket fra Jewlscph må være den smukke Enchanted ring med en kæmpe, ægte hvid Topas, som vi gerne mikser med mere små, enkle ringe eller bærer alene.
2. Den smukke, feminine Pure Drop halskæde skal også med på listen. Halskæden findes også med mange andre forskellige ædelstene.
3. De unikke, smukke Pure Drop øreringe med de fineste ædelstene skal bare med som en af vores favoritter, og vil gøre sig så smukke til ethvert outfit. De findes også med mange andre forskellige ædelstene.

Miks og match med JEWLSCPH

Jewlscph er kendetegnet ved de mange smukke, unikke ædelstene og det lækre luksuriøse look.
Vi synes de er så smukke at bære alene, men de er også helt vildt smukke at mikse med de mere enkle, feminine smykker fra Stine A eller Pernille Corydon.
Miks f.eks. gerne den smukke Pure Drop halskæde fra Jewlscph med en af Pernille Corydons mange lange enkle kæder.

Læs mere om miks og match muligheder på min blog: http://blog.a-hjort.dk