Træk

Januar udsalg hos A-Hjort!

Gør et kup på stilfulde og unikke smykker. Der er netop startet januarudsalg hos A-Hjort. Hos os finder du tilbud på guld- og sølvsmykker i kategorierne halskæder, øreringe, armbånd og ringe. Du kan finde tilbud på kendte smykkemærker, som Maanesten, Pernille Corydon, Enamel Copenhagen, Jane Kønig, STINE A, Carré, Sistie, Izabel Camille, Pico og A-Hjort

Går du og drømmer om et stilfuldt smykke eller går du efter en unik sammensætning af smykker? Du kan finde gode tilbud her, hvor vi har samlet en lang række kendte mærker til skarpe priser. 

Brand

Produkttype

Farve

Materiale

Størrelser

Pris

142 produkter

Smykker på tilbud - Spar op til 60%

YES! A-Hjort har startet udsalg!
Har du overvejet at købe det smykke, som du længe har tænkt på? Nu kan du handle smukke smykker i flot design og høj kvalitet til en skarp tilbudspris. 
Vi har samlet en lang række tilbud ud fra kategorierne halskæder, øreringe, armbånd og ringe. Hos os kan du finde smykker fra eftertragtede danske smykkedesignere, såsom Maanesten, Pernille Corydon, Enamel Copenhagen, Jane Kønig, STINE A, Carré, Sistie, Izabel Camille, Pico og A-Hjort.  
Der er ingen skam i at nyde at gøre et kup, og hvis du vil have rabat på dit næste smykke, så er A-Hjort.dk et godt sted at begynde. Gå på opdagelse og se om du kan finde et godt tilbud til dig, eller den du har kært, så du har mulighed for at spare op til -60% rabat dit næste køb.

Fuldend din personlige stil  

Vi tilbyder et stort udvalg af halskæder, armbånd, ringe og øreringe, som du kan mixe og matche helt efter din smag. Vores smykker har unikke detaljer som er kombineret i flotte farver. Husk, at du kan finde inspiration og flotte mix og matches på vores Instagram og Facebook

Stræber du efter et elegant look i en enkel stil med små fine detaljer, som i sin helhed får dig til at se beundringsværdig ud, eller går du efter et moderne udtryk, der bæger præg af tidens trend. Uanset hvad, kan vi kan opfylde dit ønske og fuldende din personlige stil. Kun fantasien sætter grænser. Så tøv ikke med at prøve - vi har altid gratis fragt og fuld returret! Udsalget er den perfekte mulighed til at få dig lige præcis det, som du har drømt om så længe! 

Når du handler hos A-Hjort

Der er intet som smykker af høj kvalitet, der kan få glæden og begejstringen frem. Om du har købt et eller to smykker til dig eller din nærmeste, tilbyder vi også en god service. 
Hos os tilbyder vi gratis fragt. Vi levere super hurtigt, så du snart kan tage dine smykker i brug for første gang. Hvis du har købt en gave tilbyder vi også en flot gaveindpakning ganske gratis!
Du er også meget velkommen til at komme forbi vores showroom i Odense, hvor du også kan se flere smykker på tilbud! 
Vi står klar med gode råd, vejledning eller hvis du mangler den perfekte gave til veninden, kæresten, kollegaen, værtinden, søster eller mor - så er A-Hjort det perfekte sted at finde en gave og give til den du har nært og kært!
Skulle du have spørgsmål til vores smykker, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, som står klar og vil gøre deres bedste for at hjælpe dig.