A-Hjort på Facebook, Instagram og Youtube

Ved A-Hjort går vi meget op i at skabe et spændende og unikt smykke univers, hvor man kan inspirere og forkæle sin feminine side. Vi vil vise dig, at man kan kombinere mange forskellige smykker fra flere forskellige dygtige og lækre danske smykke brands. Det er bare med at komme i gang! 

Instagram og Facebook kan du finde smuk smykke inspiration stort set dagligt. Vi tager selv billeder med smykkerne på, og vi kommer med forslag til smykke-looks til årets ekstra festlige dage, som for eksempelvis fødselsdage, juledage og sommerdage. Der vil også altid være en lækker GIVEAWAY, man kan deltage i - Skynd dig at hoppe og ind være med!

På A-Hjorts Youtube kanal finder du også masser af smykke inspiration! Her har du mulighed for at se videoer med alle vores favorit brands som Maanesten, Pernille Corydon, Enamel Copenhagen, PICO mfl.

Vi håber virkelig, du vil følge os på både Facebook, Instagram og Youtube - og del meget gerne dine A-Hjort smykke billeder på Instagram med et @ahjort eller #ahjort.