Gratis fragt og gaveindpakning / 30 dages fuld returret / Bedste kundeservice / Lynhurtig levering

Dyrberg / Kern smykker

"Life is a travel through time, You live, You love, You learn, Never knowing what comes next, Enjoy the trip and accept it's not the destination that counts... It's the journey..."

- Gitte Dyrberg og Henning Kern

Hvad kræver det at skabe et brand, der giver genlyd af skønhed og sensualitet i hjertet af kvinder over hele verden? Det kræver ekstraordinært talent, vision, passion og kreativitet!  

I dette tilfælde smykkeduoen Gitte Dyrberg og Henning Kern. Duo'en har skabt de smukkeste danskdesignede smykker i mere end 30 år sammen. Deres unikke kemi og kreative energi gør, at de kan blive ved med at forny sig og skabe nye smykker og ure, som til stadighed overrasker og fascinerer os alle.

Dyrberg / Kern smykker og ure er glamouriøse, kvindelige og sprudlende. Designet til den stærke, moderne og selvsikre kvinde, der ikke er bange for at skille sig ud eller få opmærksomhed.

Nyhed

Panthea Multi necklace

Dyrberg / Kern - Halskæde - Forgyldt sterling sølv 925 - Justerbar

Filtrér Antal produkter:
  Luk og se resultatet Fjern alle filtre

  Antal produkter: 1

  • Vis kun nyheder?
  • Vis kun tilbud?
  • Pris (fra / til)
   DKK

  Dyrberg / Kerns kollektion

  Ved A-Hjort finder du et kæmpe udvalg af de hotteste smykker fra Dyrberg / Kern. A-Hjort er altid opdateret på de nyeste styles og tendenser.
  Du finder selvfølgelig altid de nyeste kollektioner ved os!
  Derudover har A-Hjort HELE det store FASTE udvalg af Dyrberg / Kerns bestsellerne "ICONS" samt et stort udvalg af de mest populære ure.

  "Classic, elegant, and easy to wear, simple jewellery pieces with a wow factor, workable for modern and confident women - unique to brand essence." - Gitte Dyrberg

  Dyrberg / Kern materialer og farver

  Dyrberg / Kern smykker er lavet i hånden og gennemgår mange forskellige processer. Efter hver proces foretages kvalitetskontrol.

  Materiale valg Materialerne kan enten få en sølv, guld eller rosaforgyldt farvet belægning, som giver smykket en flot glans og en utrolig holdbar overflade mod slid.
  Stainless steel - stærkt, utrolig holdbart materiale
  Messing - blødt, formbart materiale
  Sharowski crystals
  "Made with Sharowski elements" er udtryk for anerkendte, præcist udskårne krystalstykker, som Dyrberg / Kern nøje har udvalgt til de fleste af deres smykker.
  Andet
  Dyrberg / Kern bruger også smukke zirkoner, facetskårne krystaller, Faux pearls og Mother of pearls i de fineste farver. Samt den lækreste italienske læder.

  A-Hjort anbefaler – Dyrberg / Kern favoritter

  1. Dyrberg/Kerns forskellige bangles/armbånd er helt vildt cool, kvindelige og lækre. F.eks. Cone armbåndet som du kan mikse sammen med andre armbånd på et utal af måder.

  2. Et ur fra Dyrberg/Kern er så smukt, feminint og tidløst - og vores favorit ur er helt klart deres Privilegia SL.

  3. De ultra smukke, feminine og elegante MUSTHAVE Arc øreringe vil vi bære til alle festlige anledninger.

  Miks og match med Dyrberg / Kern

  Dyrberg / Kerns smykker kan blandes i uendelige smukke variationer. Du kan blande smykkerne til et råt og cool look, til et festligt, sexet, kvindeligt eller sensuelt look eller et sofistikeret hverdagslook. Mulighederne er uendelige - og det er noget er det lækreste ved deres smykker. Har du smykker fra Dyrberg / Kern på bliver du helt sikkert bemærket og beundret - og du kan skabe din helt egen stil. Vi synes det er så fedt at blande en masse af deres armbånd og et af deres ure såsom Lorbel armbånd, Nivalis armbånd og Privilegia SL. Derudover synes vi det er lækkert at blande deres meget luksuriøse og feminine ringe med nogle af de mere rå og markante ringe fra Pernille Corydon. Det er virkelig et fantastisk miks!