Dyrberg / Kern smykker

"Life is a travel through time, You live, You love, You learn, Never knowing what comes next, Enjoy the trip and accept it's not the destination that counts... It's the journey..."

- Gitte Dyrberg og Henning Kern

Hvad kræver det at skabe et brand, der giver genlyd af skønhed og sensualitet i hjertet af kvinder over hele verden? Det kræver ekstraordinært talent, vision, passion og kreativitet! 
I dette tilfælde smykkeduoen Gitte Dyrberg og Henning Kern. Duo'en har skabt de smukkeste danskdesignede smykker i mere end 30 år sammen. Deres unikke kemi og kreative energi gør, at de kan blive ved med at forny sig og skabe nye smykker og ure, som til stadighed overrasker og fascinerer os alle.

Dyrberg / Kern smykker og ure er glamouriøse, kvindelige og sprudlende. Designet til den stærke, moderne og selvsikre kvinde, der ikke er bange for at skille sig ud eller få opmærksomhed.

Relaterede sider

Dyrberg / Kerns kollektion

Ved A-Hjort finder du et kæmpe udvalg af de hotteste smykker fra Dyrberg / Kern. A-Hjort er altid opdateret på de nyeste styles og tendenser.
Du finder selvfølgelig altid de nyeste kollektioner ved os!
Derudover har A-Hjort HELE det store FASTE udvalg af Dyrberg / Kerns bestsellerne "ICONS" samt et stort udvalg af de mest populære ure.

"Classic, elegant, and easy to wear, simple jewellery pieces with a wow factor, workable for modern and confident women - unique to brand essence." - Gitte Dyrberg

Dyrberg / Kern materialer og farver

Dyrberg / Kern smykker er lavet i hånden og gennemgår mange forskellige processer. Efter hver proces foretages kvalitetskontrol.

Materiale valg Materialerne kan enten få en sølv, guld eller rosaforgyldt farvet belægning, som giver smykket en flot glans og en utrolig holdbar overflade mod slid.
Stainless steel - stærkt, utrolig holdbart materiale
Messing - blødt, formbart materiale
Sharowski crystals
"Made with Sharowski elements" er udtryk for anerkendte, præcist udskårne krystalstykker, som Dyrberg / Kern nøje har udvalgt til de fleste af deres smykker.
Andet
Dyrberg / Kern bruger også smukke zirkoner, facetskårne krystaller, Faux pearls og Mother of pearls i de fineste farver. Samt den lækreste italienske læder.

Sterling silver kollektion:

Rent sterling silver 925 og forgyldt sterling sølv 925

A-Hjort anbefaler – Dyrberg / Kern favoritter

1. Dyrberg/Kerns forskellige bangles/armbånd er helt vildt cool, kvindelige og lækre. F.eks. Christea Leopard som du kan mikse sammen med andre armbånd på et utal af måder.

2. Et ur fra Dyrberg/Kern er så smukt, feminint og tidløst - og vores favorit ur er helt klart deres Privilegia SL.

3. De ultra smukke, feminine og elegante MUSTHAVE øreringe Drika vil vi bære til alle festlige anledninger.

Miks og match med Dyrberg / Kern

Dyrberg / Kerns smykker kan blandes i uendelige smukke variationer. Du kan blande smykkerne til et råt og cool look, til et festligt, sexet, kvindeligt eller sensuelt look eller et sofistikeret hverdagslook. Mulighederne er uendelige - og det er noget er det lækreste ved deres smykker. Har du smykker fra Dyrberg / Kern på bliver du helt sikkert bemærket og beundret - og du kan skabe din helt egen stil. Vi synes det er så fedt at blande en masse af deres armbånd og et af deres ure såsom Lorbel armbånd, Nivalis armbånd og Privilegia SL. Derudover synes vi det er lækkert at blande deres meget luksuriøse og feminine ringe med nogle af de mere rå og markante ringe fra Pernille Corydon. Det er virkelig et fantastisk miks!