Aagaard smykker

"Høj standard og fokus på detaljen er i højsædet og vores designere sætter en ære i at designe smykker, som skaber glæde for netop dig."

- Aagaard

Aagaard er et dansk smykkebrand, som har de fineste, feminine og enkle smykker til helt utrolig gode priser.
Deres smykker er både flotte, klassiske smykker, men også helt nye lækre designs.
Kvaliteten på smykkerne er meget høj, og vi er virkelig imponerede over hvor høj kvalitet - herunder ægte ædelstene, sterling sølv 925 samt smukke 3 Micron forgyldninger - man kan få for sådan nogle gode priser.
Aagaard har fokus på det individuelle look med masser af miks og match muligheder,  og de vil rigtig gerne gøre sit for at pifte kvinders look op til noget helt unikt.

Jeg er gift med Hans, men forlovet med Aagaard – samarbejdet er en livslang kærlighed og et sikkert match." - SOFIE LASSEN-KAHLKE

Smykker er for mig en måde at fuldende og balancere et outfit på. Et sødt outfit får nogle rå smykker og omvendt.” - STINE BRAMSEN

Relaterede sider

Aagaard kollektion

Ved A-Hjort har vi et kæmpe udvalg af  Aagaards smykker.
Vi har primært fokus på de enkle, feminine smykker med lækre zirkoner, tynde armbånd, farverige halskæder og lækkert design fra Aagaards forskellige kollektioner.
Smykkernes udtryk føler vi passer rigtig godt ind til vores andre brands, og vi er selv vilde med dem!Aagaard materialer og farver

Aagaard smykker fås i følgende materialer:
Sølv -sterling sølv 925 med en blank overflade
Forgyldt -sterling sølv 925 forgyldt med 18 karat guld
Sort Rhodineret sølv -sterling sølv 925, der lakeres på og får en mørkere sort/grå overflade
Hvid Rhodineret sølv -sterling sølv 925, der lakeres på og får en sølvfarvet overflade

 

A-Hjort anbefaler – Aagaard favoritter

1. Ved A-Hjort er vi så begejstrede for den smukke Three Piece necklace, som vi synes er utrolig feminin, og så er det super smart at få tre halskæder i én i et super lækkert miks.
2. En anden af vores favoritter er den lækre Princess ring som er en smuk klassiker, der aldrig går af mode, og som kan mikses på et utal af måder med dine andre ringe. Den giver et smukt feminint og luksuriøst udtryk.
3. Vores sidste favorit er et af Aagaards mangle enkle, simple armbånd Double bracelet w. pearls, som vi synes er så smukt med de flere armbånd i et og de små runde fine kugler i. Det er på en gang et moderne men samtidig tidløst armbånd.

Miks og match med Aagaard

Aagaards smykker føler vi passer rigtig godt ind til vores andre brands, og vi er selv vilde med dem!
Vi synes de lækre smykker kan mikses rigtig godt med hinanden rigtig. Miks f.eks. deres Double bracelet w. pearls med deres fine 2 dots open bracelet w. zircons - og du har et meget lækkert armbånd miks for få penge og i høj kvalitet.
Aagaard er også super nemt og lækkert at mikse med andre af vores smykkedesignere. Miks f.eks den lækre Princess ring med ringe fra Carré - og du får et eksklusivt unikt look.

Læs mere om miks og match muligheder på min blog: http://blog.a-hjort.dk