Træk
Anton Necklace fra A-Hjort i Forgyldt-Sølv Sterling 925| Matt,Blank Anton Necklace fra A-Hjort i Forgyldt-Sølv Sterling 925| Matt,Blank
Anton Necklace fra A-Hjort i Forgyldt-Sølv Sterling 925| Matt,Blank Anton Necklace fra A-Hjort i Forgyldt-Sølv Sterling 925| Matt,Blank

Anton Necklace

300,00 kr. 150,00 kr.
Brand:
A-Hjort
Type:
Halskæde / Adjustable
Farve:
Guld farve
Materiale:
Forgyldt-Sølv Sterling 925
Varenummer:
2832

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis fragt og gaveindpakning

60 dages fuld returret

Beskrivelse

A-Hjort's unikke Anton halskæde er A-Hjort ejeren Anne Hjort Lund' eget design. Halskæden er i høj kvalitet med sterling sølv eller med 1 micron 24 ct. forgyldning ovenpå Sterling sølv 925. På halskæden er der et smukt vedhæng med en zirkon i samt en lille stjerne sat lidt ved siden af.

Da Anne designede sine smykker var hun meget optaget af en måde man kunne minde sig selv om at være god ved sig selv og passe på sig selv i en travl og hektisk hverdag.

En sen aften støder hun for første gang på ordet CHI, som betyder livsenergi og som strømmer igennem alt: din krop, sjæl, ånd og alt i universet. - og herfra kom designet ligeså stille frem. Den lille zirkon i midten af vedhænget er symbolet på dig - og det rundt om er en tyk beskyttelseshinde fyldt med kærlighed, ro eller andet man selv ønsker at den skal fyldes op med.

At halskæden netop kom til at hedde Anton er heller ikke tilfældigt. Anne's yngste søn hedder nemlig Anton og har gået rigtig meget igennem i sine 3 første leveår - herunder brok, eksem, mælkeallergi og har også børnegigt. For Anne er han symbolet på livsenergi - han er et livstykke med det største gåpåmod og livsglæde som dagligt minder hende om hvor skrøbeligt livet kan være og at man skal huske at leve i nuet og med kærligheden tæt omkring sig.

Størrelse: justerbar i 3 længder på 45 cm, 48 cm og 52 cm.

Pendant size: 1 x 1 cm.