Træk
Anton earsticks fra A-Hjort i Forgyldt-Sølv Sterling 925 Anton earsticks fra A-Hjort i Forgyldt-Sølv Sterling 925
Anton earsticks fra A-Hjort i Forgyldt-Sølv Sterling 925 Anton earsticks fra A-Hjort i Forgyldt-Sølv Sterling 925

Anton earsticks

250,00 kr. 125,00 kr.
Brand:
A-Hjort
Type:
Øreringe / Ørestikker
Diameter
10 mm.
Farve:
Guld farve
Materiale:
Forgyldt-Sølv Sterling 925
Varenummer:
3267

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis fragt og gaveindpakning

60 dages fuld returret

Beskrivelse

A-Hjort's unikke Anton ørestikkere er A-Hjort ejeren Anne Hjort Lund' eget design. Ørestikkerne er i høj kvalitet med sterling sølv eller med 1 micron 24 ct. forgyldning ovenpå Sterling sølv 925. På ørestikkerne er der et smukt vedhæng med en zirkon i.

Earsticks størrelse: 1 cm
Zircon størrelse: 2 mm

Da Anne designede sine smykker var hun meget optaget af en måde man kunne minde sig selv om at være god ved sig selv og passe på sig selv i en travl og hektisk hverdag. En sen aften støder hun for første gang på ordet CHI, som betyder livsenergi og som strømmer igennem alt: din krop, sjæl, ånd og alt i universet. - og herfra kom designet ligeså stille frem. Den lille zirkon i midten af vedhænget er symbolet på dig - og det rundt om er en tyk beskyttelseshinde fyldt med kærlighed, ro eller andet man selv ønsker at den skal fyldes op med.

At ørestikkerne netop kom til at hedde Anton er heller ikke tilfældigt. Anne's yngste søn hedder nemlig Anton og har gået rigtig meget igennem i sine 3 første leveår - herunder brok, eksem, mælkeallergi og har også børnegigt. For Anne er han symbolet på livsenergi - han er et livstykke med det største gåpåmod og livsglæde som dagligt minder hende om hvor skrøbeligt livet kan være og at man skal huske at leve i nuet og med kærligheden tæt omkring sig.