Træk

A-Hjort øreringe

Smukke ørestikkere og øreringe i en super kvalitet! A-Hjort's unikke øreringe er designet af A-Hjort ejeren Anne Hjort Lund selv. Øreringene er i høj kvalitet sterling sølv 925 eller med 1 micron 24 ct. forgyldning ovenpå Sterlingsølv 925.

Enkelt at mikse med andre øreringe

A-Hjort's store udvalg af øreringe er kendetegnet ved et gennemgående feminint og enkelt udtryk. Øreringe fra A-Hjort er designet med simple og smukke linjer, og derfor er de også perfekte at matche med andre smykker fra vores shop. Når du køber øreringe fra A-Hjort, køber du et tidløst design, der holder ved gennem årene, og som du altid kan blande sammen med et af de andre smykke brands, A-Hjort forhandler på webshoppen. 

Øreringe med kant

Udover at kunne finde de helt simple og skønne øreringe, som kan mikses med alt, kan du også finde de mere vovede og festlige øreringe, hoops og ørekæder, der er perfekte til årets fester og dage, hvor du ønsker et ekstra pift til dit look. Er du vild med smukke zirkoner eller snoede detaljer på dine øreringe, så er A-Hjort øreringe som skræddersyet til dig. 

A-Hjort elsker at dele inspirerende smykke billeder af A-hjort øreringe sat sammen med blandt andet øreringe fra Maanesten, Stine A, Siste, Carré, Izabel Camille, Pernille Corydon og Enamel Copenhagen - så hop ind på A-Hjort Instagram eller Facebook og lad dig inspirere af alle de fantastiske smykke looks. 

Er du vild med at spare penge, kan du også tage et kig på de populære smykkesæt, hvor tidens top brands såsom Maanesten smykker, Enamel Copenhagen smykker og Pernille Corydon smykker er sat sammen med de klassiske A-Hjort øreringe. 

Hvis du vil gøre en god handel, anbefaler vi, du tager et kig i vores online outlet, hvor der kan være A-Hjort øreringe og andre gode mærker på tilbud.