Træk

A-Hjort armbånd

De smukke armbånd fra A-Hjorts egne kollektioner er designet af Anne Hjort Lund hende selv. Armbåndene er i høj kvalitet sterling sølv 925 eller med 1 micron 24 ct. forgyldning ovenpå Sterlingsølv 925. Enkle, feminine armbånd i høj kvalitet!

A-Hjort

Produkttype

Farve

Materiale

Størrelser

Pris

19 produkter

Armbånd til enhver smag 

Med et armbånd fra A-Hjort, går du aldrig galt i byen. Der er nemlig armbånd til enhver smag. Hvis du godt kan lide det fine, fornemme og feminine armsmykke, kan du gå efter armbånd med enkle detaljer, små søde vedhæng og måske blot et armbånd med en tynd kæde. Disse designs er tidsløse og gør det nemt for dig at bære smykker til håndleddet. A-Hjort designer også armbånd med vildere detaljer, hvor perler og zirkoner tager mere opmærksomhed. Hvilken stil kan du bedst lide, når det kommer til armbånd? 

Mangler dit armbånd et nyt vedhæng til at opgradere dit smykke look på armen, kan du udforske vores sortiment af skønne og feminine charms og vedhæng lige her. På A-Hjort finder du nemlig både hjerte formede vedhæng fra Enamel Copenhagen, STINE A Jewelry, vedhæng med ferskvandsperler fra Carré og Izabel Camille, smukke sten og andre skønne motiver fra Siste

Armbånd der gemmer på personlige minder 

Mange af A-Hjort smykkerne gemmer på en personlig historie eller inpsiration fra Anne Hjort Lunds hverdag. De smukke Alma armbånd er for eksempelvis inspireret af kærligheden, af den sommer man altid har drømt om og masser af livsglæde. Men først og fremmest er de inspireret af Annes datter, Alma, som kom til verden Januar 2019. Størst af alt er kærligheden og det vil den for altid være. 

I vores online outlet kan der gemme sig smukke A-Hjort armbånd og armbånd fra andre smykke mærker på tilbud.