Materiale / farve:

  •  

Materiale / farve:

  •  

Euro-size / Størrelse:

  •  
Zodiac Leo bracelet

Zodiac Leo bracelet

Pernille Corydon

Listepris:
Du sparer:

  • Valgt varenummer: Kombinationen/varen findes desværre ikke. Du skal vælge en gyldig variant, for at tilføje til indkøbskurven.
  • Leveringstid: 1- 4 hverdage
  • Hjælp til størrelser? Se vores FAQ

Løven:
Det fineste armbånd med et smukt stjernetegnsvedhæng, som kan bruges til alle anledninger og som du nemt kan mikse og matche med andre armbånd afhængig af den stil du ønsker på dagen. Giv det smukke armbånd i gave til en du holder af. 

Size: Adjustable

Pendant size: 1 cm i diameter

Om Løven: Selvsikkerhed og styrke karakteriserer dette ildtegn. Løver er stilfulde og kreative personligheder, som elsker at udtrykke sig. En Løve er selvbevidst, modig og viser ingen svagheder. Løver kan lide at være i centrum og bryder sig ikke om at blive overset, hvilket også kun sjældent sker. 

Om stjernetegnskollektionen fra Pernille Corydon:
Personlige smykker inspireret af stjernerne

”Look up at the stars and not down at your feet. Try to make sense of what you see, and wonder about what makes the universe exist. Be curious.”
Ideen om himmellegemernes påvirkning af livet på jorden har optaget mennesket i årtusinder. I det gamle Asien blev stjernernes vandring over nattehimlen betragtet som guddommelige varsler om fremtiden. Senere lagde græske filosoffer grundstenene til den astrologi, vi kender i dag, hvor året er inddelt i 12 perioder med 12 forskellige stjernetegn.
Stjernetegnskollektionen er skabt med inspiration fra himlen og stjernerne. Udforsk mulighederne og sammensæt dit eget unikke smykke, som matcher din stil og fremhæver din personlighed.