Materiale / farve:

  •  

Materiale / farve:

  •  

Euro-size / Størrelse:

  •  
Small Geysir bracelet

Small Geysir bracelet

Pernille Corydon

Listepris:
Du sparer:

  • Valgt varenummer: Kombinationen/varen findes desværre ikke. Du skal vælge en gyldig variant, for at tilføje til indkøbskurven.
  • Leveringstid: 1- 4 hverdage
  • Hjælp til størrelser? Se vores FAQ

Feminint og smukt armbånd med en elegant Rose Durzy sten. Det smukke armbånd er lavet med inspiration fra de rødlige og vulkanske omgivelser på Island. Det fine armbånd er en del af Pernille Corydon's Iceland kollektion. Brug armbåndet alene eller miks det med andre mere enkle armbånd eller dit ur.

Druzy Sten: 

Naturlige sten med unikke udtryk
Ísland kollektionen indeholder Druzy sten i tre forskellige farver.

Druzy opstår når vand bærer mineraler ind i et porøst klippeområde og de hurtigt bliver kølet ned. Dette danner små klare krystaller. Krystallerne dannes ofte oven på tidligere mineraler. Druzy stenene i denne kollektion er mikro kvarts krystaller som er indfarvet. 

Stenenes specielle overflader gør, at der er forskel på hvor meget farve hver enkel sten tager imod. Farverne kan derfor også reagere på direkte sollys og kraftig butiksbelysning.

Da stenene er skabt af naturen er de alle forskellige. 

De varierende strukturer og farver giver hver sten et unikt udtryk. Det siges desuden at stenen giver balance og skaber energi. I gamle dage blev den brugt til at diagnosticere sygdomme og menes at forbedre naturlige oversanselige opfattelsesevner.

Size: Adjustable

Pendant: 6 mm.